Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξενιτίδης – «Επικίνδυνος ο αγωνιστικός χώρος, χαιρόμαστε που φεύγουμε υγιείς»

Ξενιτίδης – «Επικίνδυνος ο αγωνιστικός χώρος, χαιρόμαστε που φεύγουμε υγιείς»

Ο μέσος του Ολυμπιακού Β’ μετά το 0-0 με τα Τρίκαλα, χαρακτήρισε κάκιστο και επικίνδυνο τον αγωνιστικό χώρο, ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του που έφυγαν άπαντες υγιείς από αυτό το γήπεδο.

Στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Τρικάλων στάθηκε ο Γιώργος Ξενιτίδης, μετά το 0-0 του Ολυμπιακού Β’ με την τοπική ομάδα, στον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστική της Superleague 2.

Ο μέσος των Πειραιωτών στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν κάκιστος και επικίνδυνος για τους παίκτες, με τον νεαρό άσο να εκφράζει την ικανοποίησή του που έφυγαν άπαντες υγιείς από αυτό το γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το 0-0 και το κακό τερέν: «Το δύσκολο ήταν σε κακή κατάσταση και ήταν επικίνδυνο για τους παίκτες. Όλοι τα δώσαμε όλα και εμείς και τα Τρίκαλα. Έγιναν πολλές μονομαχίες και αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά. Χαιρόμαστε τουλάχιστον που φεύγουμε όλοι υγιείς από αυτό το γήπεδο».

Για το αήττητο: «Συνεχίζουμε αήττητοι και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να συνεχιστεί η πορεία. Δεν χαιρόμαστε με τις ισοπαλίες, αλλά όταν ένα παιχνίδι δεν μπορούμε να το κερδίσουμε καλύτερα να μην το χάσουμε. Μπράβο και στα Τρίκαλα, έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024