Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Marilyn Manson - Απειλεί να βιάσει τον 8χρονο γιο γνωστής ηθοποιού

Marilyn Manson – Απειλεί να βιάσει τον 8χρονο γιο γνωστής ηθοποιού

Ο τραγουδιστής της στέλνει απειλητικά μηνύματα με φωτογραφίες του παιδιού της. Προκειμένου να το προστατέψει, η 34χρονη προσέλαβε ασφάλεια και αναγκάστηκε να μετακομίσει σε άλλη πόλη.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον Marilyn Manson. Μετά τις αποκαλύψεις του περιοδικού «Rolling Stone» ότι ο τραγουδιστής κυνηγούσε τις συντρόφους του με τσεκούρια, τις βίαζε και τις κακοποιούσε τόσο ψυχολογικά όσο και σεξουαλικά, η ηθοποιός Έβαν Ρέιτσελ Γουντ αναφέρει ότι ο 8χρονος γιος της κινδυνεύει από τον 52χρονο.

Η 34χρονη τον Φεβρουάριο κατήγγειλε τον Manson, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Brian Warner, για κακοποίηση και τώρα ο τραγουδιστής της ζητά να ανακαλέσει αλλιώς την απειλεί πως θα βιάσει το παιδί της.

Συγκεκριμένα, η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ υποστηρίζει πως της στέλνει απειλητικά μηνύματα με τις φωτογραφίες του 8χρονου, που είναι καρπός του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της Τζέιμι Μπελ.

Όπως αναφέρουν οι καταθέσεις της ηθοποιού, είναι τρομοκρατημένη και γι΄αυτό αναγκάστηκε να μετακομίσει μαζί με τον μικρό από το Λος Άντζελες στο Nashville και να προσλάβει ασφάλεια, προκειμένου να προστατεύσει το παιδί της από τον «βίαιο» Μέριλιν Μάνσον.

Σημειώνεται ότι Έβαν Ρέιτσελ Γουντ και Marilyn Manson είχαν σχέση από το 2006 ως το 2010

«Έχω υποφέρει στα χέρια του, τόσο σωματικά, όσο και συναισθηματικά. Με έχει τραυματίσει και φοβάμαι ότι θα ψάξει τρόπο να με εκδικηθεί είτε κάνοντας κακό σε εμένα, είτε στον γιο μου, είτε σε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς μου», δήλωσε η ίδια σε γραπτή της κατάθεση και ζήτησε να μπει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Ο πρώην σύζυγός της, Τζέιμι Μπελ, ο οποίος και διεκδικεί την επιμέλεια του γιου τους, βρήκε «πάτημα στους ισχυρισμούς της, δηλώνοντας ανήσυχος για την ασφάλειά του όσο ο 8χρονος ζει με την ηθοποιό.

«Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει. Αν η Έβαν λεέι αλήθεια σε όλα αυτά και λαμβάνει απειλητικά μηνύματα για την ίδια, αλλά και τον Τζακ, τότε γιατί ζει μαζί του, παίρνοντάς τον από την ασφάλεια που του παρέχω εγώ;», δήλωσε ο ίδιος στην Daily Mail.

«Το όνομα του κακοποιητή μου είναι Brian Warner»

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram η ηθοποιός τον Φεβρουάριο αποκάλυψε ότι ήταν θύμα ψυχολογικής κακοποίησης για πολλά χρόνια από τον Manson.

Η σχέση τους έγινε γνωστή το 2007, όταν εκείνη ήταν 19 και εκείνος 38. Το 2010 αρραβωνιάστηκαν και επτά μήνες μετά χώρισαν.

Στην ανάρτησή της γράφει: «Το όνομα του κακοποιητή μου είναι Brian Warner ή όπως είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο Marilyn Manson. Από την εφηβεία μου και για πολλά χρόνια με κακοποιούσε ψυχικά. Μου έκανε πλύση εγκεφάλου και με χειραγωγούσε κατ’ επανάληψη.

Έχω τελειώσει με το να ζω μέσα στον φόβο, στα αντίποινα, στις συκοφαντίες και τους εκβιασμούς. Είμαι εδώ για να πω για να κατονομάσω αυτόν τον επικίνδυνο άνθρωπο και για τις βιομηχανίες που του επέτρεψαν να το κάνει αυτό, προτού καταστρέψει κι άλλες ζωές. Είμαι στο πλευρό των θυμάτων που δεν θέλουν πλέον να ζουν στη σιωπή».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024