Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κόνι Μεταξά για Τάσο Ξιαρχό - «Θα σας πω την αλήθεια...Βρεθήκαμε, ναι»

Κόνι Μεταξά για Τάσο Ξιαρχό – «Θα σας πω την αλήθεια…Βρεθήκαμε, ναι»

Η Κόνι Μεταξά ξεκαθαρίζει τη σχέση της με τον Τάσο Ξιαρχό.

Η Κόνι Μεταξά αποφάσισε να δώσει επιτέλους ένα τέλος στις φήμες για την σχέση της με τον Τάσο Ξιαρχό και εξέφρασε ανοιχτά την ενόχλησή της για τα media που ασχολούνται μαζί τους.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα και δήλωσε ότι είναι πολύ ενοχλημένη που όλοι τη ρωτάνε για την φιλία της με τον γνωστό χορογράφο.

«Θα πω την αλήθεια. Είναι ένα προσωπικό θέμα και δε χρειάζεται να ξέρει όλη η Ελλάδα τι έχει γίνει με μένα και τον Τάσο. Ο Τάσος ανέβασε πριν έναν χρόνο μόνος του ότι δεν ξανασυνεργάζεται μαζί μου.

Εγώ όπως ξέρετε δε λέω τίποτα για την προσωπική μου ζωή. Πολύ λίγα πράγματα. Θεωρώ πως δεν είναι δουλειά του κόσμου. Είναι κάτι προσωπικό. Μπορεί σήμερα να μιλάμε και αύριο να μη μιλάμε. Κάθε φορά που μιλάμε ή δεν μιλάμε θα πρέπει να ενημερώνουμε όλον τον κόσμο; Μου φαίνεται πολύ παράξενο αυτό.

Τέλος πάντων. Βρεθήκαμε, ναι. Αλλά αυτό είναι προσωπικό μας θέμα. Το αν ο Τάσος έφυγε από αυτή τη συζήτηση και θεώρησε πως έγιναν χειρότερα τα πράγματα είναι δικό του πρόβλημα. Απλά μιλήσαμε έτσι όπως έχεις κάνει με ένα φίλο που έχεις τσακωθεί. Δε χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Δεν είναι δουλειά του κόσμου να γνωρίζει τι έχει γίνει» εξήγησε η Κόνι Μεταξά.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024