Στο Άγιο Όρος βρέθηκε ο Άρης Σερβετάλης λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την παράσταση «Ρινόκερος» καθώς δεν επιθυμούσε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν ανάμεσα στους πιστούς που παρακολούθησαν την Παρασκευή την Αγρυπνία που τελέστηκε στην Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους για την γιορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου με το παλαιό ημερολόγιο.

Τι εξομολογήθηκε

Ο Άρης Σερβετάλης μίλησε στους πατέρες της Ιεράς Μονής για το ρόλο του ως «Άγιος Νεκτάριος» στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού».

«Εγώ ουσιαστικά αιφνιδιάστηκα από αυτή την πρόσκληση, να υποδυθώ στο έργο τον βίο του Αγίου Νεκταρίου. Με τις ευχές του γέροντα και τις δικές σας, υπήρξε μία οικειότητα με τον Άγιο και μου φανέρωσε πόσο αγάπη υπάρχει, όταν έρχεται και σε επισκέπτεται ανάλογα με τα δεδομένα σου. Δηλαδή, εγώ αισθάνθηκα ότι μέσα από την υποκριτική, μέσα από αυτό που έχω επιλέξει να κάνω μέχρι τώρα, ήρθε ξαφνικά ο ρόλος για έναν Άγιο που δεν γνώριζα» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Μέσα από αυτή την ταινία με προσκάλεσε σε αυτό το θυσιαστικό πνεύμα που διακατέχει τον Άγιο. Μέσω της προσευχής μού έδειξε ένα μυστικό δρόμο για να αγωνιστώ να βρω κι εγώ την σύνδεσή μου με τον Θεό».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr