Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άλεκ Μπάλντουιν - Ειδικός στη γλώσσα του σώματος αποκαλύπτει αν έλεγε την αλήθεια στην τελευταία του συνέντευξη

Άλεκ Μπάλντουιν – Ειδικός στη γλώσσα του σώματος αποκαλύπτει αν έλεγε την αλήθεια στην τελευταία του συνέντευξη

Ο ηθοποιός είχε πυροβολήσει και σκοτώσει κατά λάθος την διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας «Rust» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, στο Νέο Μεξικό τον Οκτώβριο.

Το ημερολόγιο έγραφε 22 Οκτωβρίου όταν ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε τη 42χρονη κινηματογραφίστρια, Χαλίνα Χάτσινς, στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», παγώνοντας το Χόλιγουντ.

Ο ηθοποιός έβαψε τα χέρια του με αίμα κατά λάθος καθώς αγνοούσε ότι το όπλο που είχε για τις ανάγκες των σετ περιείχε αληθινές σφαίρες.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Τζορτζ Στεφανόπουλο ο «δολοφόνος» αναφέρθηκε στο πώς εκπυρσοκρότησε το όπλο και τόνισε ότι δεν είχε ιδέα πώς μια αληθινή σφαίρα έφτασε στο πλατό της ταινίας.

«Ποτέ δεν θα έστρεφα το όπλο σε κανέναν και δεν θα πατούσα τη σκανδάλη, ποτέ» είπε και πρόσθεσε: «Κάποιος έβαλε μια πραγματική σφαίρα σε ένα όπλο, μια σφαίρα που δεν έπρεπε καν να υπήρχε εκεί».

Έλεγε όμως την αλήθεια;

Η Alison Henderson, ειδική στη γλώσσα του σώματος μίλησε στο Looper και εξήγησε αν ο Άλεκ Μπάλντουιν είπε αλήθεια ή ψέματα.

Αφού τόνισε ότι είναι ηθοποιός και είναι δύσκολο να «διαβαστούν» οι κινήσεις του, υπογράμμισε ότι στη συνέντευξη ήταν λιγότερο άνετος και έδειχνε να κρατιέται, καθώς έδενε τα δάχτυλά του μεταξύ τους ενώ κάποιες φορές κρατούσε τα γόνατά του.

Επίσης, άλλοτε κοιτούσε και άλλοτε όχι τον δημοσιογράφο.

Πάντως, σύμφωνα με την Alison Henderson φάνηκε να λέει την αλήθεια. Ειδικότερα, στο σημείο που μιλούσε για την Χαλίνα Χάτσινς και περιέγραφε πως συνέβη το δυστύχημα.

Ωστόσο, το γεγονός πως απέφυγε να κοιτάξει τον Τζορτζ Στεφανόπουλο όταν έκανε αναφορά στο θέμα της ασφάλειας στα σετ δείχνει ότι μπορεί να αποκρύπτει στοιχεία.

«Η πιο εντυπωσιακή στιγμή σε αυτή τη συνέντευξη ήταν τα μάτια του Μπάλντουιν όταν κοίταζε, αλλά και όταν δεν κοίταζε τον δημοσιογράφο», σημείωσε η ειδικός στο ίδιο Μέσο.

«Όλοι θέλουν να μάθουν αν έλεγε ψέματα. Συνολικά δεν υπήρχε τίποτα που να του δώσει “κόκκινη κάρτα”. Ωστόσο, έλεγχε πολύ προσεκτικά αυτά που θα πει στη συνέντευξη, με ένα συναισθηματικό τρόπο και πολλές αναφορές στην οικογένειά του. Σα να λέμε ότι έμεινε πιστός στο “script και στην ερμηνεία του”», κατέληξε.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024