Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λευκός Οίκος μας υποδέχεται για εορταστικές περιηγήσεις σε 360º στο Google Street View

Ο Λευκός Οίκος μας υποδέχεται για εορταστικές περιηγήσεις σε 360º στο Google Street View

Πάμε μια βόλτα στον Λευκό Οίκο;

Μπορεί να μην έχουμε επισκεφτεί τον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου για να θαυμάσουμε το μεγαλείο της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, αλλά έχουμε το επόμενο καλύτερο πράγμα: το Google Street View.

Αφού το ζεύγος Μπάιντεν αποκάλυψε την εκπληκτική τους διακόσμηση την περασμένη εβδομάδα, η Πρώτη Κυρία μοιράστηκε ένα tweet καλώντας τους χρήστες να περιηγηθούν εικονικά στους χώρους, στολισμένοι σε όλο τους το μεγαλείο.

Κάθε ένα από τα δημόσια δωμάτια του κτιρίου αντιπροσωπεύει ένα στοιχείο του φετινού επιλεγμένου θέματος, «Δώρα από την καρδιά».

Σύμφωνα με την Πρώτη Κυρία Τζιλ Μπάιντεν, η πρόθεση ήταν να επισημανθούν πράγματα που «ενώνουν και θεραπεύουν και μας φέρνουν κοντά».

Ενώ η κατοικία του Προέδρου είναι διαθέσιμη για περιήγηση στο διαδίκτυο εδώ και λίγο καιρό—η Google πρόσθεσε τον Λευκό Οίκο στο Street View σχεδόν πριν από μια δεκαετία, ανά Engadget— φέτος οι εικόνες ενημερώθηκαν για να σκορπίσουν κάποια εορταστική χαρά.

Επί του παρόντος, οι περιηγήσεις στις εγκαταστάσεις δεν βρίσκονται σε εξέλιξη σε μια προσπάθεια να σταματήσει η πανδημία του COVID-19, επομένως αυτές οι εικονικές εμπειρίες θα είναι διαθέσιμες μέχρι να συνεχίσουν οι δραστηριότητες κανονικά.

Παράλληλα με την περιήγηση στο Street View, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε μια περιήγηση για «Διακοπές στον Λευκό Οίκο» μέσω των εφαρμογών για κινητές συσκευές και web του White House Experience. Το The Hill αναφέρει επίσης ότι διάφορες «διαδραστικές εμπειρίες θέασης» για τις γιορτινές διακοσμήσεις θα είναι διαθέσιμες φέτος σε πλατφόρμες όπως το Instagram και το Snapchat επίσης.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024