Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάξιμος Μουμούρης - Έδωσε το μεγαλύτερο spoiler για τη Γη της Ελιάς

Μάξιμος Μουμούρης – Έδωσε το μεγαλύτερο spoiler για τη Γη της Ελιάς

Είναι τελικά αυτός ο ιθύνων νους πίσω από όλα;

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τί λες τώρα», ήταν ο Μάξιμος Μουμούρης. Ο ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά του, αλλά και για τον ρόλο του στην «Γη της Ελιάς».

«Οι κόρες μου είναι πολύ ευαισθητοποιημένες, και ο επαγγελματικός προσδιορισμός τους, πηγαίνει προς τα εκεί. Όταν μία οικογένεια είναι ευαισθητοποιημένη, τότε γίνονται και τα παιδιά. Οι τρεις κόρες μου είναι γαντζωμένες πάνω μου, το απολαμβάνω όμως», είπε για τα παιδιά του.

Επίσης, αναφέρθηκε στον ρόλο του «Κωνσταντίνου» στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Γη της Ελιάς».

«Τα κορίτσια μου δεν βλέπουν «Γη της Ελιάς», δεν είναι για την ηλικία τους. Τα παιδιά έχουν ένα μύθο για τον μπαμπά, εάν δουν κάτι, καταργείται ο «μύθος», σημείωσε.

«Θα υπάρξει μία εσωτερική σύγκρουση»

«Έχω εμπιστοσύνη στην παραγωγή, ήξερα ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρων ρόλος. Ο Κωνσταντίνος είναι πραγματικά ερωτευμένος με την Ισμήνη, είναι και άνθρωπος παρόλο που πολλοί δεν το πιστεύουν. Μπορεί να είναι μία αφορμή να μαλακώσει ως χαρακτήρας. Είναι η αφορμή ο έρωτάς του για την Ισμήνη για να τον αλλάξει με κάποιο τρόπο. Θα υπάρξει μία εσωτερική σύγκρουση στον Κωνσταντίνο. Το δαχτυλίδι δεν είναι από τα κλοπιμαία και ο γάμος θα γίνει», σημείωσε.

Όσο για το αν είναι ο ιθύνων νους πίσω από όλα; Απάντησε: «Υπάρχει ένα μεγάλο κεφάλι πίσω από όλους αυτούς, που ο Κωνσταντίνος τυγχάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του. Ακόμα δεν τον έχουμε δει να εμφανίζεται. Μπορεί να έρχεται από το εξωτερικό, δεν μπορώ να αποκαλύψω, δεν ξέρω εάν είναι και ξένος ηθοποιός».

Ο Μάξιμος Μουμούρης πρωταγωνιστεί και στην παράσταση «Αιολική Γη» που κάνει πρεμιέρα στις 11 Δεκεμβρίου στη σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» στο θέατρο Ρεξ.

Δείτε όσα είπε παρακάτω

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024