Ο Γιάννης Λιγνάδης, όπως φαίνεται, δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει τις προκλητικές δηλώσεις με σκοπό να υπερασπιστεί τον προφυλακισμένο αδερφό του.

Παρόλο που ο Δημήτρης Λιγνάδης θα δικαστεί για τέσσερις βιασμούς ο αδερφός του συνεχίζει τον πόλεμο με τον Σωτήρη Χατζάκη, επειδή τοποθετήθηκε εναντίον του σκηνοθέτη.

Μετά την πρώτη  μακροσκελή επιστολή στον Σωτήρη Χατζάκη, στην οποία τον κατηγορούσε για χυδαιότητα, φαυλότητα, διπροσωπία και ψευδολογία ο Δημήτρης Λιγνάδης επανήλθε.

Αυτή τη φορά απαντάει στην αντίδραση του Χατζάκη με μια λακωνική αλλά όλο νόημα δήλωση.

«Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο από αυτά που έγραψα στην επιστολή μου. Εάν χρειαστεί θα επανέλθω» ανέφερε ο Γιάννης Λιγνάδης στην πρωινή εκπομπή του Open.

Λίγη ώρα νωρίτερα ο Σωτήρης Χατζάκης προσπαθώντας να κρατήσει την ψυχραιμία του ανέφερε ότι καταλαβαίνει την αντίδραση του Λιγνάδη καθώς θέλει να υπερασπιστεί τον αδερφό του αλλά «υπερβάλλει και θυμώνει με έναν τρόπο που δεν βοηθάει».

Απάντηση Χατζάκη στις κατηγορίες Λιγνάδη

Ο ηθοποιός κατηγορήθηκε από τον αδερφό του Δημήτρη Λιγνάδη για υποκρισία, φαυλότητα, διπροσωπία και ψευδολογία επειδή σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο σκηνοθέτης απομακρύνθηκε από το Εθνικό Θέατρο επειδή είχαν ακουστεί διάφορα.

Μιλώντας στο «Πρωινό» απάντησε σχετικά: «Κατ’ αρχήν συλλυπητήρια στα παιδιά για τον θάνατο της μητέρας τους. Καταλαβαίνω όσα λέει ο Γιάννης γιατί θέλει να υπερασπιστεί τον αδερφό του. Όμως πάνω στη στενοχώρια του, υπερβάλλει και θυμώνει με έναν τρόπο που δε θα βοηθήσει τον αδερφό του.

Ήμουν πράγματι πολύ φίλος με τον πατέρα τους γιατί τα παιδιά ήταν μικρά. Ήταν και δάσκαλός μου. Όμως υπάρχει και η κοινωνία, το κοινό μέτρο και η κοινή γνώμη, που έχει θορυβηθεί, έχει υποστεί έναν κλονισμό με αυτά που φέρεται να έχει κάνει ο Λιγνάδης. Το κίνημα #metoo, το οποίο μέσα στο κείμενό του ο Γιάννης Λιγνάδης αποδοκιμάζει κατά κάποιον τρόπο δεν βγήκε τυχαία, δεν φύτρωσε σαν ραπανάκι ξαφνικά. Φύτρωσε γιατί γεννήθηκε από τη βία κάποιων ανθρώπων.

Άλλο το φλερτ και άλλο ο βιασμός, άλλο ο ερωτισμός και άλλο η παρενόχληση. Δεν είμαστε υπέρ ενός θεάτρου όπου θα φοβάται ο άλλος να φλερτάρει αλλά είμαστε υπέρ ενός θεάτρου που δε θα κακοποιείται εργασιακά και σεξουαλικά κανείς».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr