Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δέσποινα Βανδή -  Όσα δε γνωρίζαμε για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Δέσποινα Βανδή – Όσα δε γνωρίζαμε για τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Τι αποκάλυψαν οι φίλοι του ζευγαριού για την γνωριμία τους και τον θυελλώδη έρωτα που ζουν; Ποιος έκανε την πρώτη κίνηση;

«Η ζωή είναι δύο μόνοι που επιλέγουν το μαζί». Αυτός ο στίχος του Νίκου Μωραΐτη είναι ένας από τους πιο αγαπημένους της, όπως έχει εξομολογηθεί στο ΟΚ!. Τους τελευταίους μήνες η Δέσποινα Βανδή αισθάνεται τόσο χαρούμενη και πλήρης στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη που την κάνει να δείχνει ακόμα πιο λαμπερή.

Οι αποκαλύψεις των φίλων τους

«Αν δεν ήταν 100% σίγουρη για τα αισθήματά της, δεν θα έκανε δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της» λέει πρόσωπο από το φιλικό της περιβάλλον. «Δεν λειτούργησαν με πρόγραμμα, δεν προσδιόρισαν ποτέ πώς και πότε θα το ανακοινώσουν. Δεν διαφημίζουν τη σχέση τους, αλλά δεν θέλουν και να κρύβονται. Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι και ζουν τον έρωτά τους σαν δύο κανονικοί άνθρωποι που οι δρόμοι τους ήταν μοιραίο να συναντηθούν». Ένας έρωτας «κινηματογραφικός», όπως τον περιγράφουν όσοι τους γνωρίζουν καλά, με πολύ πάθος και αλληλοθαυμασμό.

Ένας έρωτας σαρωτικός στο πέρασμά του. Από εκείνους που, και να θέλεις, δεν μπορείς να τους περιορίσεις καθώς ζεις συναισθήματα πρωτόγνωρα που σε συνεπαίρνουν. Μάλιστα, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές στο ΟΚ!, ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν που τη διεκδίκησε δυναμικά ήδη από την πρώτη τους επαφή στο εξοχικό του κοινού τους φίλου Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο.

Ο έρωτας δεν άργησε να έρθει

Όσο τον γνώριζε καλύτερα, τόσο τον ερωτευόταν. Και εκείνος όμως δεν φοβόταν ποτέ τις λέξεις, δεν δίσταζε ποτέ να της πει όσα ένιωθε για εκείνη» αποκαλύπτουν οι ίδιες πηγές. «Ο έρωτας σε φτάνει στα άκρα. Εγώ πάντα ζούσα τη ζωή μου στα άκρα» είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή του στο ΟΚ! ο Βασίλης Μπισμπίκης. «Πιστεύω ότι μπορεί να έρθει ένας έρωτας στη ζωή σου τώρα που να ξεπεράσει όλους τους προηγούμενους». Αυτό ακριβώς συνέβη και στη δική τους περίπτωση, χωρίς όμως να ακυρώνει το παρελθόν τους. Άλλωστε είχαν και οι δύο μόλις βγει από έναν γάμο – εκείνος ήταν 15 χρόνια μαζί με τη μητέρα του γιου του, ενώ η Δέσποινα Βανδή είχε συμπληρώσει δύο δεκαετίες κοινής ζωής με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

«Και οι δύο αγαπούν πολύ τα παιδιά τους και δεν θα ήθελαν να κάνουν ποτέ κάτι που θα τα πλήγωνε. Ειδικά εκείνη, έχοντας τη Μελίνα και τον Γιώργο στην εφηβεία, είχε φροντίσει να τους μιλήσει πρώτα με μεγάλη ειλικρίνεια – όπως εξάλλου έκανε πάντα. Δεν θα ρίσκαρε ποτέ να μάθουν για τη νέα σχέση της από δημοσιεύματα».

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «Νέα Σαββατοκύριακο».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024