Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στο Καζάν

Ολυμπιακός – Για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στο Καζάν

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί απόψε με την Ούνιξ Καζάν στη Ρωσία με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στην Ευρωλίγκα

Μετά τον εκτός έδρας θρίαμβό του κόντρα στην Ολύμπια Μιλάνο, ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του απόψε στο Καζάν κόντρα στην Ούνιξ για τη 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (18:00).

Οι Πειραιώτες με ρεκόρ 8-4 θα κονταροχτυπηθούν με τους Ρώσους, που είναι σε πολύ καλό φεγγάρι και βρίσκονται μία νίκη πίσω τους (7-5).

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, ο κόουτς Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, ενώ στην αποστολή συμπεριέλαβε και τον Μιχάλη Λούντζη, ο οποίος έλειψε την προηγούμενη εβδομάδα λόγω υποχρεώσεών του με την Εθνική.

Από την άλλη, και η ρωσική ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς απουσίες και ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς θα έχει στη… φαρέτρα του δυνατά «όπλα» όπως ο Μάριο Χεζόνια και οι Λορέντζο και Τζον Μπράουν, Αϊζάια Κάνααν, Τόνι Τζεκίρι, Αντρέι Βοροντσέβιτς, Ο Τζι Μέγιο, αλλά και τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Γιάνις Τίμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες μόλις δύο φορές στην ιστορία τους στην Ευρωλίγκα, τη σεζόν 2016/17, με τον Ολυμπιακό να νικά 90-75 στη Ρωσία και 88-59 στο ΣΕΦ.

Διαιτητές της αποψινής αναμέτρησης θα είναι οι Άνε Πάντερ (Γερμανία), Κάρλος Κορτές (Ισπανία) και Ράιν Πεεράντι (Εσθονία).

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024