Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρης Μαυρουδής - «Είχα ακούσει ότι ένας από τους κατηγορούμενος βγαίνει με νέα παιδιά»

Χάρης Μαυρουδής – «Είχα ακούσει ότι ένας από τους κατηγορούμενος βγαίνει με νέα παιδιά»

Ο Χάρης Μαυρουδής εκμυστηρεύτηκε πως είχε υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, τις οποίες είχε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει εκείνη τη στιγμή

Ο Χάρης Μαυρουδής μίλησε στο «MEGA Καλημέρα« για το ελληνικό #MeToo στο θέατρο, αλλά και σχολίασε την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να μη συνεχίσει στην παράσταση «Ρινόκερος».

«Η δική μου αφετηρία ήταν ευκολότερη από άλλων, όχι επειδή εκμεταλλεύτηκα το όνομα του πατέρα μου», αποκάλυψε.

Ο Χάρης Μαυρουδής εκμυστηρεύτηκε πως είχε υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, τις οποίες είχε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει εκείνη τη στιγμή.

«Καλό θα είναι να μείνουμε γύρω από αυτά που έχουν συμβεί και να μη λέμε την μικρή και ασήμαντη ιστορία μας. Είχα ακούσει για κακοποιητικές συμπεριφορές, όχι όμως για σεξουαλική βία. Ήμουν κι εγώ παρών σε περίπτωση χειροδικίας στο θέατρο» εξήγησε ο ίδιος.

«Είχα ακούσει ότι ο ένας από αυτούς τους κατηγορούμενους βγαίνει με νέα παιδιά, αλλά στο δικό μου μυαλό τα νέα παιδιά έχουν να κάνουν με 25 χρονών. Αυτά που διάβασα με όλο αυτό το κατηγορητήριο που υπάρχει που αφορούν 14χρονα παιδιά, σε καμία περίπτωση. Στην άλλη περίπτωση που συζητάμε είχα ακούσει για πολλές κακοποιητικές συμπεριφορές λεκτικές και χειροδικίες και ήμουν κι εγώ παρών σε περίπτωση τέτοια στο θέατρο. Αλλά για βιασμούς ομολογώ ότι δεν το περίμενα και έπεσα από τα σύννεφα» ανέφερε ο ίδιος.

Το θέμα των ημερών στον καλλιτεχνικό κόσμο είναι η απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», γιατί δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους, όπως ισχύει πλέον με τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

«Ο Άρης Σερβετάλης είναι συνεπής στην άποψή του. Αν η αιτία είναι θρησκευτική, τότε φοβάμαι ότι είναι με τη λάθος πλευρά της ιστορίας», δήλωσε.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024