Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα - «Θα γιορτάζει πάντα γιατί μέσα μου είναι ζωντανός»

Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα – «Θα γιορτάζει πάντα γιατί μέσα μου είναι ζωντανός»

Το post έγινε με αφορμή την γιορτή του παππού της Ανδρέας που πέθανε το 2015

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η Δανάη Μπάρκα την Τρίτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το post έγινε με αφορμή την γιορτή του παππού της Ανδρέας που πέθανε το 2015.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» ανέβασε στα social μια φωτογραφία από τα παλιά. Μωρό η Δανάη Μπάρκα, βρίσκεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της παππού Ανδρέα που δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Όπως γράφει και η ίδια «Σήμερα γιορτάζει. Δεν είναι εδώ αλλά γιορτάζει και θα γιορτάζει πάντα γιατί μέσα μου είναι ζωντανός. Μέσα μου υπάρχει η φωνή του,υπάρχει το γέλιο του,υπάρχει το πείραγμά του και τα τραγούδια του. Μέσα μου είναι οι βόλτες μας,οι αγορές μας, το στόλισμα του δέντρου στην γωνία του σαλονιού και οι ταινίες που βλέπαμε όταν η γιαγιά κοιμόταν. Μέσα μου είναι και οι μήνες του νοσοκομείο με τα τραγούδια μας,με τα παραμύθια μας,με τις βόλτες στους διαδρόμους,με τις γνωριμίες,με τις αγκαλιές και με το χέρι-χέρι που κρατηθήκαμε και σχεδόν δεν ξεκολλήσαμε ποτέ μέχρι την τελευταία στιγμή. Πάντα θα τον γιορτάζω γιατί πάντα θα είναι ο πιο υπέροχος παππούς του κόσμου. Κι όταν βρω τον άνθρωπο μου έτσι θέλω να είναι αστείος,δοτικός, αγαπησιάρης,δουλευταράς, ευαίσθητος, κοινωνικός και καλός άνθρωπος.Κι όταν κάνω τα δικά μου παιδιά θα τον γιορτάζουν κι αυτά γιατί θα ήθελε σαν τρελός να τα γνωρίσει και θα κάνω τα πάντα να τον μάθουν,να τον θυμούνται και να ακούν τις ιστορίες του έτσι ώστε να είναι σαν να τα έχει γνωρίσει & σαν να τα έχει αγκαλιάσει. Κι αν γίνω ποτέ γιαγιά,σαν εκείνους ονειρεύομαι να είμαι..σαν την Τούλα & τον Ανδρέα.
Να σε χαίρομαι παππού, κι ας μην σε έχω πια. Εγώ σε χαίρομαι. Αν ήξερες πόσο μου λείπεις και πόσο έχει αλλάξει η ζωή μου θα έκανες τα πάντα να γυρίσεις. Σ’ αγαπώ-ελπίζω να είσαι γύρω μας. Η γιαγιά είναι καλά,μην αγχώνεσαι ♥️
Η ποντίκω σου».

Δείτε την συγκινητική ανάρτηση

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024