Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα καταγγελία για γνωστό ηθοποιό - Έκλαψαν με τις περιγραφές της στον ΣΕΗ και τον διέγραψαν

Νέα καταγγελία για γνωστό ηθοποιό – Έκλαψαν με τις περιγραφές της στον ΣΕΗ και τον διέγραψαν

Το περιστατικό έχει διαγραφεί

Νέα πολύ σοβαρή καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης κατά γνωστού ηθοποιού εξέτασε το ΣΕΗ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός έπαιζε σε πολύ πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές και ήταν πολύ γνωστός στον χώρο.

Το περιστατικό δεν έχει αναφερθεί στο παρελθόν με το θύμα να περιγράφει για πρώτη φορά τα όσα βίωσε πριν από δύο δεκαετίες.

«Με βιντεοσκοπούσε την ώρα της συνεύρεσής μας παρά τη θέλησή μας και το έδειχνε σε όλους. Από εκεί το έμαθα κι εγώ. Δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου συνέβαινε! Πήγα κατευθείαν στην αστυνομία αλλά δε με βοήθησε κανένας! Πανικοβλήθηκα, δεν ήξερα πια που να στραφώ. Προκειμένου να το διαχειριστώ, χρειάστηκε να απευθυνθώ σε ψυχολόγο και μου πήγε καιρό να συνέλθω από αυτό που είχα ζήσει» είναι μέρος της καταγγελίας της γυναίκας ηθοποιού στο πειθαρχικό του ΣΕΗ και ακούστηκε στο Πρωινό.

«Σε αυτή τη συνέλευση αποφασίστηκε η διαγραφή ενός μέλους μας, δεν θα το έλεγα αλλά ήδη γράφτηκε στο facebook από ηθοποιούς… Θα βγει επίσημη ανακοίνωση, δεν είναι από τους πολύ πασίγνωστους ηθοποιούς. Διεγράφη για λόγους σεξουαλικής παρενόχλησης. Υπήρχε καταγγελία στο Πειθαρχικό Συμβούλιο εδώ και πολύ καιρό, και αφού εξετάστηκε, πήγε στο Διοικητικό κι από εκεί στο Ανώτατο Όργανο που είναι η Γενική Συνέλευση. Είναι υπόθεση που είναι παραγεγγραμένη» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα του Πρωινού.

Δείτε το βίντεο

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024