Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπέλα Χαντίντ - «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτησή της για το θάνατο του Virgil Abloh

Μπέλα Χαντίντ – «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτησή της για το θάνατο του Virgil Abloh

Το διάσημο μοντέλο και ο γνωστός σχεδιαστής, που έφυγε από τη ζωή στα 41 του χρόνια, ήταν πολύ καλοί φίλοι.

Δύσκολες είναι οι ώρες για την Μπέλα Χαντίντ, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Virgil Abloh. Το top model και τον γνωστό σχεδιαστή ένωνε μια μακροχρόνια φιλία.

Ο 41χρονος, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Κυριακής (28/11), πάλευε από το 2019 με τον καρκίνο αλλά δεν τα κατάφερε. Άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος τον χώρο της μόδας.

Η Μπέλα Χαντίντ δεν έχει σταματήσει από χθες να κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας κοινά τους στιγμιότυπα.

Τις φωτογραφίες συνόδευσε με τα εξής λόγια:

«Είμαι χαμένη.. Σήμαινε κάτι για όλους. Αυτή ήταν η μαγική δύναμη που είχε. Έκανε κάθε άτομο που συναντούσε να νιώθει ξεχωριστό με όποιον τρόπο μπορούσε. Ακόμα κι όταν ο κόσμος λυπόταν, έφερνε γέλιο και χρώμα και ομορφιά.

Ο τρόπος, που είχε θετικό αντίκτυπο σε οτιδήποτε άγγιζε και πάντα φρόντιζε για τον πολιτισμό του/τον κόσμο του είναι ο λόγος που ήταν ένας άγγελος στην Γη και σήμαινε κάτι για τόσους πολλούς. Η πιο όμορφη ψυχή πολεμιστή. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό. Έσπασες τα όρια και τα έκανες όλα δικά σου.

Μοιράστηκες την αγάπη σου άπειρα. Ο τρόπος που δούλευε ο εγκέφαλός σου ήταν πέρα ​​από κάθετι και ο τρόπος που έκανες τα πάντα στην ζωή σου για την οικογένειά σου, τους φίλους σου και για το καλύτερο… Θα μας λείψεις πολύ V.

Πραγματικά με είδες και με στήριξες σε κάθε επίπεδο. Όπως έκανες σε τόσους πολλούς από εμάς. Ένα αιθέριο φως. Πάντα μας ενέπνεες να συνεχίζουμε, να δουλεύουμε σκληρά και να είμαστε ευγενικοί. Ό,τι και αν γίνει.

Σκέφτομαι, στέλνω την αγάπη μου και τις προσευχές μου στην όμορφη Shannon του, τα παιδιά τους και την υπόλοιπη οικογένεια Abloh. Είμαι συντετριμμένη. Θα λείψεις τόσο πολύ και θα σε λατρεύουμε V. “Στην αιωνιότητα”. Πέτα ψηλά αδερφέ μου Ζυγέ. Ξέρω ότι παρακολουθείτε τον κόσμο τώρα. Σ’ αγαπώ για μια ζωή».

Δείτε τις αναρτήσεις και τα stories της

 

Θυμίζουμε ότι τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου τού Virgil Abloh έκανε γνωστή ο όμιλος LVMH με ανάρτησή του στα social media.

«Είμαστε σοκαρισμένοι με αυτά τα τρομερά νέα. Ο Virgil δεν ήταν μόνο ένας σχεδιαστής ιδιοφυΐα, ένας οραματιστής, ήταν επίσης μια όμορφη ψυχή και ένας άνθρωπος με μεγάλη σοφία», έγραψε ο πρόεδρος του γκρουπ Bernard Arnault.

Ο εκλιπών έγραψε ιστορία ως ο πρώτος μαύρος καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Louis Vuitton, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Kim Jones.

Επίσης, ήταν ο ιδρυτής της μάρκας πολυτελών ρούχων δρόμου, Off-White.

Η ανάρτηση του LVMH για τον θάνατό του

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024