Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ματίνα Παγώνη - «Από μαθήτρια ντύνομαι extreme»

Ματίνα Παγώνη – «Από μαθήτρια ντύνομαι extreme»

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για… τις στυλιστικές της επιλογές της, αλλά και σχολίασε σαρκαστικά τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου για τα εμβόλια.

Γνωστή είναι λατρεία της Ματίνας Παγώνη στα γυαλιά ηλίου. Τελικά, πόσα ζευγάρια έχει;

Η Ναταλία Δραγούμη και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης φωτογραφήθηκαν για χάρη ενός περιοδικού. Η ηθοποιός αποκάλυψε σε σημείο της συνέντευξής της ότι φροντίζει το σώμα της και στο παρελθόν έκανε πολλά γυμνά και ήταν απελευθερωμένη.

Θύμα bullying από σκηνοθέτη για περισσότερα από 15 χρόνια είχε πέσει η Νικολέττα Βλαβιανού, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». «Δεν υπήρχαν τα αυτιά για να μιλήσουμε. Είχα επιμονή, υπομονή και ταλέντο», είπε η ηθοποιός.

Ο Γιώργος Λιανός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Love It, όπου μίλησε για τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά του. «Προσπαθώ να περνάω ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια. Το μωράκι με την σύντροφο θα έρθουν Άγιο Δομίνικο. Θα πάω για ένα μήνα μόνος και θα έρθει κάτω η Κωνσταντίνα και το μωρό»

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε για… τις στυλιστικές της επιλογές της, αλλά και σχολίασε σαρκαστικά τις δηλώσεις του Γρηγόρη Πετράκου για τα εμβόλια.

«Από μαθήτρια ντύνομαι extreme. Είχα κάνει μια συμφωνία, ότι θα είμαι πρώτη μεταξύ των πρώτων μαθητών, αλλά θα έκανε ότι ήθελα στο ντύσιμο και τα λοιπά. Έχω πολλά ζευγάρια γυαλιά. Μόνο 15 ζευγάρια γυαλιών έχω; Γενικά δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια. Μου ζητάνε να βγάλουμε φωτογραφίες. Αφού ξέρει ο Πετράκος από εμβόλια και έδωσε τις οδηγίες, το ίδιο είναι. Θα κάτσουμε να σκάσουμε;»

Στιγμές από τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την Έλλη Λαμπέτη μοιράστηκε ο Μάκης Δελαπόρτας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

«Η Αλίκη μου είπε: «Είσαι εξώφυλλο με την Εθνική Σταρ και πας στα γενέθλια της Ντενίση;». Η ζωή της Έλλης Λαμπέτη είναι η πιο δύσκολη βιογραφία που έχω γράψει. Μπαίνοντας στη ζωή της και βλέποντας όλες τις δυσκολίες της, και τον αόρατο εχθρό, τον καρκίνο…», είπε και αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο η μεγάλη ηθοποιός.

Για δύο λεπτά ήταν στον αέρα η Νικολέτα Ράλλη χωρίς να το γνωρίζει. Η εκπομπή ξεκίνησε, ο σκηνοθέτης της εκπομπής έδωσε αλλαγή πλάνων και οι συντελεστές της εκπομπής δήθεν δεν γνώριζαν ότι ήταν στον αέρα, μέχρι αν τους ειδοποιήσει η μητέρα της παρουσιάστριας.

Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε για την κόρη της και την ενασχόλησή της με την υποκριτική, αλλά και το κενό που άφησε πίσω του ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Η Μπέσσυ Μάλφα αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ότι ποτέ δεν είχε ανταγωνισμό με τον σύζυγό της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, ενώ ποτέ δεν του έχει κάνει σκηνή ζηλοτυπίας.

Οι πέντε υποψήφιοι της Eurovision, που θα γίνει το 2022 στο Τορίνο, απάντησαν για την αγαπημένη τους ελληνική συμμετοχή στο ευρωπαϊκό διαγωνισμό μουσικής. Επικράτησαν το My Number One της Έλενας Παπαρίζου και η Άνοιξη της Σοφίας Βόσσου.

Δείτε το βίντεο

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024