Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άντζελα Γκερέκου - Ετοιμάζει αποκαλυπτική βιογραφία του Τόλη Βοσκόπουλου

Άντζελα Γκερέκου – Ετοιμάζει αποκαλυπτική βιογραφία του Τόλη Βοσκόπουλου

Η Άντζελα Γκερέκου αναφέρθηκε και στο βιβλίο του Τόλη Βοσκόπουλου που δεν ολοκλήρωσε ποτέ και θα συνεχίσει η ίδια να γράφει

Λίγο μετά την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου, η Άντζελα Γκερέκου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη όπου «έσπασε» τη σιωπή της για την απώλεια του συζύγου της και την κόρη που έχουν αποκτήσει.

Η ηθοποιός μίλησε στον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και στο Youfly.gr και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο βιβλίο του «πρίγκιπα» που δεν ολοκλήρωσε ποτέ.
«Προς το παρόν η Μαρία σπουδάζει και η αλήθεια είναι πως φαίνεται να την ενδιαφέρει γιατί έχει λάβει μέρος σε κάποια επεισόδια της σειρά Τα καλύτερα μας χρόνια της ΕΡΤ. Αν αρχίσει σημαντικά να την ενδιαφέρει, θα κοιτάξουμε μήπως πάει σε κάποια δραματική σχολή. Δεν είναι καλό να βάζεις εμπόδια στα όνειρα των παιδιών σου αν βλέπεις πως είναι κάτι που αγαπούν και τα κάνει ευτυχισμένα» δήλωσε αρχικά.

«Είχε αρχίσει ο ίδιος να το γράφει. Και μάλιστα είχε γράψει τις 80 πρώτες σελίδες που είναι όλο το ιστορικό της οικογένειας του στην Μικρά Ασία και ο ερχομός τους από εκεί, οι δυσκολίες της εγκατάστασης τους στην Ελλάδα μετά την καταστροφή. Και είχε γράψει μέχρι τη στιγμή που βγήκε στο θέατρο. Και μάλιστα του έλεγα: “Γράψε και το υπόλοιπο μια χαρά το έχεις γράψει” και εκείνος μου έλεγε «έγραψα όλα αυτά που έπρεπε, τα υπόλοιπα για την καριέρα μου μπορείς να τα γράψεις εσύ» πρόσθεσε για το βιβλίο που έγραφε ο Τόλης Βοσκόπουλος.

«Περιμένω να περάσει λίγος καιρός γιατί προς το παρόν είναι κοντά ο χαμός του. Και καταλαβαίνεις ότι δεν εύκολο να διαχειριστείς κάτι τέτοιο ακόμα. Ποτέ δεν είναι εύκολο να συνηθίσεις να ζεις με την απουσία κάποιου που σου γέμιζε και σου ζέσταινε τη ζωή. Αλλά είναι από τα πράγματα που θέλω να ολοκληρώσω για να μην πάει και ο κόπος του χαμένος. Άλλωστε το χρωστάω και σε όλους αυτούς που τον αγάπησαν και τον αγαπούν…» ανέφερε.

Sports in

Ποδόσφαιρο στην Ουκρανία - Η αθέατη πλευρά της δεκαετούς κρίσης και του πολέμου

Το αφεντικό της Σαχτάρ Ντόνετσκ είχε να αντιμετωπίσει τις ανταραχές, πριν η Ρωσία εισβάλει και σταματήσει τα πάντα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024