Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λέσβος - Δέντρο έπεσε σε αυλή σχολείου - Άγιο είχαν οι μαθητές

Λέσβος – Δέντρο έπεσε σε αυλή σχολείου – Άγιο είχαν οι μαθητές

Πολλά προβλήματα από τους ισχυρούς ανέμους

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην Λέσβο με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο νησί να βρίσκονται επί ποδός.

Οι πυροσβέστες έχουν κληθεί να απομακρύνουν δέντρα από το οδόστρωμα αλλα και τζαμαρίες όπως στις φωτογραφίες όπου στην οδό Δαμοφιλης από τους ισχυρούς ανέμους έσπασαν τζαμαρίες από κάγκελα διαμερίσματος σε πολυκατοικία.

Σε πολλές περιοχές δένδρα ξεριζώθηκαν, σήματα της τροχαίας και διαφημιστικές πινακίδες ξηλώθηκαν, τζαμαρίες καταστημάτων έσπασαν, κύματα πλημμύρισαν τις λιμενικές ζώνες προκαλώντας ζημιές, σκάφη βγήκαν στη στεριά, ενώ υπήρξαν και διακοπές ρεύματος.

Έπεσε δένδρο σε σχολεία

Άγιο είχαν τα παιδιά που έπαιζαν ανέμελα στα κεντρικά Λύκεια Μυτιλήνης το πρωί της Δευτέρας, όταν ξαφνικά ένα τεράστιο κομμάτι δέντρου έσπασε και «προσγειώθηκε» στο πεζοδρόμιο επί της πλατείας Κυπρίων πατριωτών άλλα και μέσα στο σχολικό συγκρότημα.

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αναφέρει στο in.gr, επιχειρηματίας της περιοχής, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι πρόκειται για ένα γερασμένο δένδρο και ήταν αναπόφευκτο να σπάσει, αφού είχε ξεραθεί στο μεγαλύτερο μέρος του.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική υπηρεσία και συνεργείο του Δήμου Μυτιλήνης όπου αυτήν την ώρα καθαρίζουν το πεζοδρόμιο και κλαδεύουν το μεγάλο πεύκο.

Στο σημείο βρίσκεται και η αστυνομία ώστε να ελέγχει την κυκλοφορία των οχημάτων και των περαστικών για την αποφυγή ατυχήματος.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024