Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη νίκη της Ρεάλ (2-1)

Μεγάλη νίκη της Ρεάλ (2-1)

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με ανατροπή της Σεβίλλης 2-1, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αυξάνοντας τη διαφορά της στους τέσσερις πόντους από τους διώκτες της.

Ανατροπή… τίτλου για τη Ρεάλ Μαδρίτης που παρότι βρέθηκε να χάνει από τη Σεβίλλη, κατάφερε να ανακάμψει και να ανατρέψει πλήρως την κατάσταση, επικρατώντας με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της La Liga.

Έτσι η «Βασίλισσα» άφησε πίσω τούς διώκτες της στο -4 (33β.), παίρνοντας ένα άκρως σημαντικό «τρίποντο» στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Την ίδια στιγμή οι παίκτες του Χουλιέν Λοπετέγκι έμειναν στους 28 βαθμούς, πέφτοντας στην 4η θέση.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να έχουν τις στιγμές τους μπροστά από τις δύο εστίες, και τη Σεβίλλη να είναι εκείνη που κατάφερε να ανοίξει το σκορ 12ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ράφα Μιρ. Το προβάδισμα για τον σύλλογο της Ανδαλουσίας κράτησε για είκοσι λεπτά, καθώς στο 32′ ο συνήθης… ύποπτος, Καρίμ Μπενζεμά, βρήκε δίχτυα, φέροντας το ματς στα ίσα για το 1-1, το οποίο ήταν και σκορ 45λέπτου.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, με τις δύο αντίπαλες ομάδες να μοιράζονται τις ευκαιρίες προσπαθώντας να σημειώσουν το γκολ της νίκης. Αυτό εν τέλει το πέτυχαν οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι, που με τον τρομερό φέτος Βινίσιους, στο 87′, έκαναν το 2-1, με τον Βραζιλιάνο να χαρίζει μια υπερπολύτιμη νίκη στη «Βασίλισσα» ενόψει της μάχης του τίτλου.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024