Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Το παιδί του Πέτρου Φιλιππίδη δεν πρέπει να πάρει την ευθύνη και το μίασμα»

«Το παιδί του Πέτρου Φιλιππίδη δεν πρέπει να πάρει την ευθύνη και το μίασμα»

Ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βγήκε σήμερα ο Σωτήρης Χατζάκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και στάθηκε πάρα πολύ και στο παιδί του.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας τεράστιος ηθοποιός, από τους καλύτερους που έχει το ελληνικό θέατρο. Μην συντρίψουμε το τεκμήριο της αθωότητας. Αυτή τη στιγμή πρέπει να αποδειχθούν οι κατηγορίες αυτές από τη δικαιοσύνη. Έχουμε ισχυρές ενδείξεις ότι αυτά έχουν συμβεί, τα κορίτσια αυτά τα γνωρίζουμε και ξέρουμε πολύ καλά τι λένε και πόσο αλήθεια έχουν αυτά που λένε και πόση βία έχουν υποστεί», είπε αρχικά ο Σωτήρης Χατζάκης.

Ο ίδιος στη συνέχεια ανέφερε: «Αν θεωρήσουμε ότι αυτό έχει συμβεί, τότε στέκομαι στα λόγια του Σπύρου Μπιμπίλα, ότι νιώθουμε μια μεγάλη θλίψη, το ελληνικό θέατρο πενθεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, που άφησαν τους δαίμονές τους να βγουν έξω».

«Το παιδί του Πέτρου θα το αγκαλιάσουμε γιατί δεν έχει καμία ευθύνη. Το παιδί πρέπει να είναι το μέλλον, δεν είναι δυνατόν κληρονομικά να πάρει την ευθύνη και το μίασμα αυτό. Το παιδί είναι άλλος άνθρωπος, είναι νέος άνθρωπος και θα πρέπει να κοιτάξει τη δική του ζωή και να προχωρήσει μπροστά», πρόσθεσε επίσης ο Σωτήρης Χατζάκης.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024