Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φως στο Τούνελ - Μαρτυρία σοκ για την 23χρονη που βρέθηκε στα αζήτητα – «Της πατούσε την κοιλιά ενώ ήταν έγκυος…»

Φως στο Τούνελ – Μαρτυρία σοκ για την 23χρονη που βρέθηκε στα αζήτητα – «Της πατούσε την κοιλιά ενώ ήταν έγκυος…»

Μία γυναίκα που είχε συναντήσει την αδικοχαμένη μητέρα να ζητιανεύει σε κακόφημο δρόμο του κέντρου της Αθήνας, ανέφερε πως η Φαίη, όπως την φώναζαν, ήθελε να ξεφύγει από τα όσα περνούσε

Μια νέα σοκαριστική μαρτυρία έρχεται στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τον θάνατο της 23χρονης Φωτεινής, η οποία έμεινε για ένα μήνα στα αζήτητα του νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ».

Μία γυναίκα που είχε συναντήσει την αδικοχαμένη μητέρα να ζητιανεύει σε κακόφημο δρόμο του κέντρου της Αθήνας, ανέφερε πως η Φαίη, όπως την φώναζαν, ήθελε να ξεφύγει από τα όσα περνούσε.

«Ήταν παγιδευμένη. Πάντα είχε πίσω της αυτή την κοπέλα που λένε. Μου έχει μεταφερθεί ένα σοκαριστικό περιστατικό που έζησε και το ένα από τα παιδάκια της. Αυτή η… κυρία που έμενε στο ίδιο σπίτι με τη Φωτεινή, πατούσε την κοιλιά της όσο ήταν έγκυος, μπροστά στα μάτια του παιδιού της» ανέφερε σοκαρισμένη.

Η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας πληροφορήθηκε από το «Τούνελ» τη σοκαριστική και τραγική εξέλιξη. Η ίδια δεν μπορούσε να το πιστέψει, καθώς ήλπιζε πως θα βρισκόταν ζωντανή.

Η 23χρονη μητέρα βρέθηκε νεκρή στην οδό Τύχης, την ημέρα της εξαφάνισής της, λίγα τετράγωνα μακριά από το σπίτι της.

Το ΕΚΑΒ τη διακόμισε στο «ΕΛΠΙΣ», όπου και παρέμεινε έναν ολόκληρο μήνα! Η τελευταία πράξη της τραγωδίας γράφτηκε στο κοιμητήριο Ζωγράφου, εκεί όπου με εντολή εισαγγελέα, ετάφη στα αζήτητα ως αγνώστων στοιχείων, παρότι ήταν δηλωμένη ως αγνοούμενη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024