Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πάρτι» της Λίβερπουλ με… τεσσάρα επί της Σαουθάμπτον (4-0)

«Πάρτι» της Λίβερπουλ με… τεσσάρα επί της Σαουθάμπτον (4-0)

Η Λίβερπουλ, έχοντας στον πάγκο τον Κώστα Τσιμίκα, επικράτησε εύκολα της Σαουθάμπτον με σκορ 4-0, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση. Ισοπαλία (0-0) για τη Νόριτς των Γιαννούλη και Πέλκα κόντρα στη Γουλβς.

Η Λίβερπουλ είχε εύκολο έργο κόντρα στη Σαουθάμπτον, της οποίας και επικράτησε με σκορ 4-0, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Premier League, ανεβαίνοντας προσωρινά στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Στον πάγκο έμεινε ο Κώστας Τσιμίκας.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν ο Ντιόγκο Ζότα που σημείωσε δύο τέρματα, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Βιργκίλ Φαν Ντάικ δείχνοντας πως έχει επιστρέψει για τα καλά μετά τον σοβαρό του τραυματισμό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους «κόκκινους» που προηγήθηκαν μόλις 2ο λεπτό με τον Ζότα, ο οποίος διπλάσια τα δικά του γκολ, αλλά και της ομάδας του στο 32′ κάνοντας το 2-0, με τονΤιάγκο να σκοράρει και εκείνος πέντε λεπτά αργότερα για το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Η Λίβερπουλ φυλούσε ακόμα ένα τέρμα στον αγώνα, με τον Βιργκίλ Φαν Ντάικ να διαμορφώνει το τελικό 4-0. Έπειτα από εκείνο το σημείο ο ρυθμός έπεσε για τα καλά, με τους παίκτες του Κλοπ να κρατούν δυνάμεις, παίρνοντας έτσι μια άκρως σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας.

Ακόμα, η Νόριτς των Δημήτρη Γιαννούλη (έμεινε στον πάγκο) και Δημήτρη Πέλκα (πέρασε ως αλλαγή στο 68′) κόλλησε στο 0-0 με τη Γουλβς, παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Championship.

Τέλος, η Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραντ πέρασε από το «Σέλχαρστ Παρκ», επικρατώντας της Κρίσταλ Πάλας με σκορ 2-1, παραμένοντας έτσι και οι δύο ομάδες στο μέσον της βαθμολογίας. Το σκορ άνοιξε ο Τάργκετ για τους φιλοξενούμενους στο 15, ενώ το 0-2 έγινε με τον ΜακΓκιν στο 86′. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-2 με τον Γκουέχι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024