Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αιμιλία Υψηλάντη - Δεν θεωρεί συνάδελφό της τον Σερβετάλη και τον κατακεραυνώνει για όσα έγιναν

Αιμιλία Υψηλάντη – Δεν θεωρεί συνάδελφό της τον Σερβετάλη και τον κατακεραυνώνει για όσα έγιναν

«Τι είναι αυτός; Hγέτης κράτους; Από που κι ως που έχει αυτό το δικαίωμα; Τι είναι αυτός; Hγέτης κράτους; Από που κι ως που έχει αυτό το δικαίωμα;», διερωτήθηκε η ηθοποιός.

Αποκλειστική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε η Αιμιλία Υψηλάντη. Η αγαπημένη ηθοποιός του κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης μίλησε για τον Άρη Σερβετάλη που αποχώρησε από την παράσταση «Συνοικία Το Όνειρο», για τον έρωτα και την οικογένειά της.

«Οι καλλιτέχνες θα πρέπει για κοινωνικά ζητήματα να στερηθούν κάποιους θεατές. Όταν μας θαυμάζουν θα πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτό το ρόλο και να πούμε «όχι, όλοι πρέπει να εμβολιαστούμε». Δεν επιτρέπεται κάποιος να είναι λαθρεπιβάτης και εμείς να πληρώνουμε το εισιτήριο», είπε αρχικά για τα μέτρα που λαμβάνονται στα θέατρα για τη διασπορά του κοροναϊού.

«Δε σέβεται την επιστήμη»

Μιλώντας για τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες με τον Άρη Σερβετάλη, σημείωσε: «Αυτό που συνέβη με τον Άρη Σερβετάλη δε με βρίσκει απλώς αντίθετη, πιστεύω ότι ο συνάδελφος και το βάζω εντός εισαγωγικών πια το συνάδελφος γιατί αυτός που δεν σέβεται το λειτούργημά του, το κοινό του, την εργασία των συναδέλφων του και το μεροκάματο των άλλων ανθρώπων, λυπάμαι που το λέω γιατί είναι ταλαντούχος και εξαιρετικά χρήσιμος, αλλά δεν ανήκει στην οικογένεια των ηθοποιών πλέον».

«Καταλαβαίνετε τι είπε; Τι είναι αυτός; Hγέτης κράτους; Από που κι ως που έχει αυτό το δικαίωμα; Έχουν πολλοί άνθρωποι υποφέρει στη δουλειά μας και έχουν περάσει στενάχωρα σε παραστάσεις σεβόμενοι πρώτον το επάγγελμα αλλά και τους άλλους. Η τέχνη είναι για όλους; Αυτός που δε σέβεται την επιστήμη σιγά μη νοιαστεί για την τέχνη. Η επιστήμη προηγείται της τέχνης. Η ζωή προηγείται του θεάτρου», συμπλήρωσε.

Για το έργο «Τρωίλος και Χρυσηίδα» που παίζει, τόνισε: «Μιλάει για την πλήρη φθορά των αξιών. Ενώνει πολλές γενιές ηθοποιών. Το θέατρο δεν έχει ηλικία. Είναι μια δωρεά για εμάς τους καλλιτέχνες».

«Ήταν ναυτικός»

Για τον σύντροφό της, εξομολογήθηκε: «Χάρη στον σύντροφό μου κρατιέται τόσα χρόνια η σχέση μας. Δεν έχουμε παντρευτεί. Συναντηθήκαμε μεγάλοι. Για να παντρευτεί κάποιος πρέπει να έχει λόγο. Η αίσθηση της ελευθερίας είναι πολύ σημαντικό».

Επίσης, η Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε και για τον έναν γάμο που έκανε. «Έκανα ένα γάμο το 1964 και απέκτησα την κόρη μου. Είπα θα κάνω έναν κλειστό γάμο. Ήταν ναυτικός ο σύζυγός μου. Η ζωή μαζί του δεν ήταν δύσκολη γιατί ήμουν παντρεμένη αλλά συγχρόνως και ελεύθερη», ανέφερε.

«Υπάρχει μια ελληνική οικογένεια και δεν μεγάλωσα μόνη μου το παιδί. Δεν πειράζει που έλειπε ο σύζυγός μου. Δεν είναι πια στη ζωή. Είχε μια στενή σχέση με την κόρη μου. Εκείνος έπαιρνε τη μεγάλη αγάπη. Με την κόρη μου δεν είχα τις συγκρούσεις που θα έπρεπε. Μέχρι 16-17 χρονών κοιμόμασταν μαζί», αποκάλυψε.

«Δεν είναι θυσίες»

«Είμαι ένα ανθρώπινο ον γιατί έχει βιώσει τον έρωτα.  Τις θυσίες που κάνεις για τον έρωτα δεν τις αντιλαμβάνεσαι. Δεν τις βλέπεις ως θυσίες αλλά ως κάτι φυσικό», είπε για τον έρωτα.

Τέλος, για τον Γιώργο Λιάνη και τη σχέση τους υπογράμμισε: «Ο Γιώργος μιλάει συνέχεια για μένα με τέτοιο τρόπο σαν να μην έχει κάνει θυσίες. Εγώ το βίωσα ως φυσιολογικό. Κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη για μένα. Ήταν παντρεμένος και άφησε μια οικογένεια».

«Αν κάνεις αυτό που επιθυμείς δεν υπάρχει θυσία. Είναι δική σου επιλογή. Αν δεν θες δεν το κάνεις», κατέληξε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024