Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
MEGA Star – Έρχεται το Σάββατο με τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Θανάση Πασσά

MEGA Star – Έρχεται το Σάββατο με τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Θανάση Πασσά

Το MEGA Star, η αγαπημένη μουσική εκπομπή, δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Σάββατο στις 16:30 στο MEGA με την Konnie Μεταξά και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Αυτό το Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, στις 16.30, η Konnie και ο Αντώνης υποδέχονται στο MEGA Star τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Θανάση Πασσά.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, κάνει μία αναδρομή σε σημαντικές στιγμές της καριέρας του και εξομολογείται τον λόγο για τον οποίο δεν ερμηνεύει τραγούδια του πατέρα του.

Στο «MEGA Star» έρχεται και ο Θανάσης Πασσάς, ο οποίος αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, πώς έκανε τη μετάβαση από την κωμωδία στη δημοσιογραφία.

Οι αστείες δοκιμασίες συνεχίζονται στο «MEGA Star» και αυτή την εβδομάδα. Ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Θανάσης Πασσάς τεστάρουν τις γνώσεις τους στη μουσική με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

Η κάμερα της εκπομπής μπαίνει στα παρασκήνια της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» και παρουσιάζει αποκλειστικά πλάνα από τη μοναδική βραδιά που έχει ετοιμάσει ο Γιώργος Γιαννιάς, μαζί με τον καλό του φίλο, Γιώργο Παπαδόπουλο και αγαπημένους καλεσμένους.

Η ενότητα «Χάι-5» μας «ανοίγει την όρεξη» με 5 ελληνικά τραγούδια που αναφέρουν φαγητά στους στίχους τους. Τέλος, παρακολουθούμε το ελληνικό TOP-10 με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εβδομάδας που πέρασε.


«MEGA STAR» ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:30

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:30 ΣΤΟ MEGA

#MegaStarGr

Facebook: @megastargreece

Instagram: @megastargr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024