Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίρκα Παπακωνσταντίνου - Είπα όχι στις «τρεις Χάριτες» την τελευταία στιγμή

Μίρκα Παπακωνσταντίνου – Είπα όχι στις «τρεις Χάριτες» την τελευταία στιγμή

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στο «MEGA Καλημέρα» η ηθοποιός

Για την παράσταση «Ο κήπος με τις αλήθειες», στην οποία πρωταγωνιστεί, για τα παιδικά της χρόνια και τον έρωτα με τον Δάνη Κατρανίδη, μίλησε αποκλειστικά στο «MEGA Κασλημέρα» η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

«Είναι ένα ζευγάρι (εγώ και ο Σταμάτης Φασουλής) που έχει 4 παιδιά, που έχουν διάφορα προβλήματα. Το έργο έχει πολύ έντονα κωμικά στοιχεία, πολύ έντονα συγκινησιακά φορτισμένα. Νομίζεις ότι είσαι στην κλειδαρότρυπα ενός σπιτιού και βλέπεις τα πάντα. Φεύγεις με συναισθήματα γεμάτος και ταυτίζεσαι με κάποιον χαρακτήρα. Μιλάει για τη διαφορετικότητα», είπε αρχικά η ηθοποιός για τον «κήπο με τις αλήθειες», που ανεβαίνει στο Θέατρο Μουσούρη.

«Του Σταμάτη Φασουλη του έχω βγάλει το λάδι», πρόσθεσε με χιούμορ.

«Μετάνιωσα που είπα όχι»

Σε ερώτηση γιατί δεν έπαιξε στις «τρεις Χάριτες» αφού είναι φίλες με την Άννα Παναγιωτοπούλου και την Μίνα Αδαμάκη, απάντησε: «Για μένα έχουν γραφτεί οι «τρεις Χάριτες» και είπα όχι την τελευταία στιγμή. Έκανα κάτι άλλο και δεν μπορούσα να το αποφύγω . Μετάνιωσα που το είπα».

«Τα όχι που λέω είναι ανασφάλεια και με τα χρόναι είναι και εγωισμός», σημείωσε.

«Στο σχολείο έλεγα ποιήματα και στη μέση έκλαιγα. Όταν είπα στπυς γονείς μου ότι θα γίνω ηθοποιός δεν το πίστευαν. Με αντιμετώπισαν απαξιωτικά», ανέφερε για την ενασχόλησή της την υποκριτική.

«Τον ζήλευα… του έκανα τέρατα»

«Όταν γνώρισα στη σχολή τον Δάνη Κατρανίδη δεν έπεσα και ανάσκελα. Το καλοκαίρι που χωριστήκαμε μου έλειψε και ένιωσα την αγαπησιάρικη σχέση, που υπάρχει μέχρι τώρα. Ακουμπάμε, μιλάμε, λέμε τις χαρές και τις λύπες μας, τα προβλήματά μας. Τον ζήλευα πάρα πολύ. Του έκανα τέρατα. Έπαιζε ρόλο στη σχολή και εγώ ζήλευα κανονικά. Και εκείνος με ζήλευε αλλά όχι έτσι. Είχε χιούμορ στην αντιμετώπισή του», είπε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου για τον Δάνη Κατρανίδη, με τον οποίον παντρεύτηκαν και χώρισαν.

Για τις σχέσεις της, σημείωσε: «Είχα σχέσεις που πληγώθηκα. Πληγώνεσαι όταν χωρίζεις αλλά το χειρότερο είναι όταν είσαι μέσα στη σχέση και πληγώνεσαι. Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου. Είπα όχι αλλά δεν το μετάνιωσα. Είμαι βέβαια της συντροφικότητας».

Τέλος, αναφέρθηκε στο όνομά της: «Το Μίρκα βγαίνει από το Μαρία. Η μαμά μου είχε διαβάσει ένα παραμύθι με μια τσιγγάνα και με είπαν Μίρκα γιατί δεν της άρεσε το Μαρία. Μόνο στο σχολείο με έλεγαν Μαρία».

«Ήμουν στο Λονδίνο και πήγαινα Αμερική και άκουγα στα μεγάφωνα «η κυρία Μαρία Κατρανίδου» και λέω… τι μου θυμίζει αυτό», κατέληξε.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024