Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Κυριακίδης - Σκέφτομαι όσους υπέστησαν βία - Λύτρωση το ότι μίλησαν τώρα

Στέφανος Κυριακίδης – Σκέφτομαι όσους υπέστησαν βία – Λύτρωση το ότι μίλησαν τώρα

«Αν κάποιος δεν είχε πρέπουσα συμπεριφορά θα τα άκουγε εκείνη την ώρα. Άλλο το να φωνάξεις και άλλο η βρισιά», τονίζει ο ηθοποιός.

Αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε ο Στέφανος Κυριακίδης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, για την οικογένειά του και για τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς».

«Κλείνω 60 χρόνια στο θέατρο. Η πρώτη μου παράσταση ήταν στα 16 μου. Είχε σπάσει ένας ηθοποιός το πόδι του και έπαιξα. Με το που βγήκα βέβαια δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω ούτε να τραγουδήσω», θυμήθηκε και πρόσθεσε:

«Όταν με ρώτησαν κάποτε «πώς πήγες στην Επίδαυρο;» τους απάντησα «με τα μούτρα». Έπρεπε να τρέξω, υποδεχόμενοι τον Αγαμέμνονα και όπως τρέχαμε σκόνταψα στο μαρμαράκι και σύρθηκα με τα μούτρα μέχρι τον χορό».

«Λύτρωση αλλά και βάσανο»

«Θέλω να χαίρομαι και όχι να βασανίζομαι σε μια δουλειά. Αν κάποιος δεν είχε πρέπεουσα συμπεριφορά θα τα άκουγε εκείνη την ώρα. Άλλο το να φωνάξεις και άλλο η βρισιά. Το καταλαβαίνεις αν γίνεται με αγάπη», είπε ο ηθοποιός σχολιάζοντας τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο».

Παράλληλα, σημείωσε: «Αν σε προσβάλλει του αδειάζεις το κεφάλι. Σκέφτομαι όλους αυτούς που υπέστησαν βία και το ότι μίλησαν τώρα το θεωρώ μεγάλη λύτρωση και μεγάλο βάσανο, γιατί όλο αυτό το διάστημα -από όταν το υπέστησαν μέχρι και που μίλησαν- δεν σταμάτησαν να υποφέρουν. Αυτό για μένα ήταν επώδυνο».

«Στην Επίδαυρο ένας σκηνοθέτης άρχισε να βρίζει και στο διάλειμμα του είπα ότι θα μιλάει καλά. Θα σου επιβάλλω τον τρόπο που θα μου μιλάς», ανέφερε σχετικά και ξεκαθάρισε ότι έτσι είναι ο χαρακτήρας του.

«Δεν μπορώ να μην μιλάω. Έχω πει πολλές φορές «μέτρα μέχρι το 10» αλλά στα 5 έχω απαντήσει».

«Θα δώσω λύση»

Για την συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη σημείωσε: «Όλοι έκαναν μπούλινγκ στην Αλίκη επειδή έπαιξε τραγωδία. Απορώ πως άντεξε».

«Η οικογένειά μου είναι στήριγμα αλλά και εσύ πρέπει να είσαι αντάξιος να στηρίξεις έναν άνθρωπο που σε αγαπάει», τόνισε για την οικογένειά του.

Τέλος για τον ρόλο του στην αγαπημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», υπογράμμισε: «Ήρθα να ανακατέψω τα πράγματα. Θα δώσω τη λύση στην περίπτωση της διαθήκης. Θα βρω ποιος το έχει κάνει».

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024