Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρωσία - «Κανένας θάνατος δεν συνδέεται με το Spuitnik V» - Τι υποστηρίζει το Ινστιτούτο Γκαμαλέι

Ρωσία – «Κανένας θάνατος δεν συνδέεται με το Spuitnik V» – Τι υποστηρίζει το Ινστιτούτο Γκαμαλέι

Δεν έχουμε καταγράψει ούτε ένα περιστατικό (θανάτου) το οποίο η επιτροπή να εξέτασε και να κατέληξε ότι σχετίζεται με τον εμβολιασμό.

Περιστατικά θανάτου που να έχουν προκληθεί από τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού με το εμβόλιο Sputnik-V δεν έχουν καταγραφεί, δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής διευθυντής του ινστιτούτου Γκαμαλέι της Μόσχας που παρασκεύασε το εν λόγω εμβόλιο, Ντενίς Λογκουνόφ.

«Δεν έχουμε καταγράψει ούτε ένα περιστατικό (θανάτου) το οποίο η επιτροπή να εξέτασε και να κατέληξε ότι σχετίζεται με τον εμβολιασμό. Επιπλέον, στην Αργεντινή χρησιμοποιήθηκαν 5 εκατομμύρια δόσεις και εκεί δεν έχουν καταγραφεί …περιστατικά θανάτου.

Ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες

Διαθέτουμε ανεξάρτητα κέντρα εμπειρογνωμόνων στην Ουγγαρία και στην Αργεντινή, τα οποία υπάρχουν σε διάφορες χώρες», δήλωσε ο Λογκουνόφ κατά τη διάρκεια του 3ου συνεδρίου καρδιολόγων που πραγματοποιείται στη Μόσχα.

Το ρωσικό εμβόλιο Sputnik-V εγκρίθηκε στη Ρωσία στις 11 Αυγούστου του 2020 και υπήρξε το πρώτο εμβόλιο κατά του κορονοϊού που εγκρίθηκε στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή έχει εγκριθεί σε 70 χώρες με συνολικό πληθυσμό που φθάνει τα 4 δισεκατομμύρια κατοίκους.

Ο ΕΜΑ

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) έχει ανακοινώσει ότι ξεκίνησε η διαδικασία πιστοποίησης του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V.

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024