Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo αλλά και σε ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη στην Ελένη Ράντου πριν πολλά χρόνια.

Ο ίδιος μιλώντας στο Πρωινό δήλωσε: «Εγώ με την ιστορία του #metoo έχω κάποιες αντιρρήσεις, έχει κάποια κενά. Όμως είναι σωστή στο σύνολό της. Καταλαβαίνω τα ψυχικά προβλήματα κάθε ανθρώπου, αλλά όταν έχει περάσει τα 20-25 και κάποιος θιασάρχης του φέρεται άσχημα και εκείνη την ώρα δεν αντιδράσει -ή να τον βρίσει, ή να φύγει ή να φωνάξει την αστυνομία ή να τον καταγγείλει- από τη στιγμή που κάνει την ίδια δουλειά με αυτόν και τη συνεχίζει, μπορεί κανείς να πει ότι είναι και λίγο συνεκμεταλλευτής.  Φυσικά δεν μιλάω για αξιόποινες πράξεις».

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης αποκάλυψε και περιστατικό βίας που συνέβη στην αγαπημένη ηθοποιό Ελένη Ράντου.

«Κάποιος πολύ σημαντικός άνθρωπος του θεάτρου μου είπε ότι «εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η Ελένη Ράντου, δύο χρόνια είχε ξεκινήσει το θέατρο, κι επειδή κάποιος θιασάρχης της έβαλε τις φωνές -κάτι πήγε να της πει άσχημο-, μόνο που δεν του πέταξε την καρέκλα στο κεφάλι και ούτε η καριέρα της Ράντου καταστράφηκε, ούτε τίποτα». Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι φοβούνται μη χάσουν το ψωμί τους, αλλά από την άλλη δεν μπορεί μετά από 20 χρόνια να βγαίνεις και να μου λες ότι τότε έγινε αυτό. Επαναλαμβάνω, δεν μιλάω για αξιόποινες πράξεις», τόνισε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr