Ο Τάσος Χαλκιάς αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo και στον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στενά στο παρελθόν.

Ο ηθοποιός μίλησε στο Πρωινό και δήλωσε: «Γνωρίζουμε λίγο έως πολύ είπες. Αλλά αυτό το λίγο ή πολύ είναι το θέμα. Δεν γνωρίζεις αν είναι λίγο ή πολύ. Γνωρίζεις αν ξέρεις τι έχει συμβεί. Και αν σιωπήσεις έχεις ένα μέρος της ευθύνης. Διττές προσωπικότητες υπάρχουν πάρα πολλές.  Άλλο είναι το φαίνεσθαι και άλλο το είναι. Όλοι έχουμε δύο χαρακτήρες. Έχω εργαστεί σε χώρους όπως σε κάμπινγκ μιας εποχής πάρα πολύ δύσκολης και οι εμπειρίες δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν.

»Δεν πέφτω από τα σύννεφα για κάτι ούτε για τον ίδιο μου τον εαυτό. Όλοι είμαστε εν δυνάμει φονιάδες. Όλοι έχουμε κάποιο ιερό και όσιο που αν σου θιγεί αυτό μπορεί να παρεκτραπείς. Εγώ έχω. Αν νιώσω ότι απειλείται η οικογένειά μου σε βαθμό κακουργήματος θα κακουργήσω πρώτος. Το λέω ανοιχτά».

«Εγώ στη σειρά θα έμπαινα έτσι κι αλλιώς. Με τον ρόλο που έχω τώρα, τον αδελφό του Πέτρου Φιλιππίδη. Απλώς ό,τι συνέβη πρόλαβε τον δικό μου ερχομό και επισπεύσθηκε. Δεν πήγα να καλύψω το κενό του Πέτρου» είπε ο ίδιος αναφερόμενος στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

«Αρχικά αισθάνθηκα μεγάλη στεναχώρια όταν άκουσα για τις καταγγελίες. Μετά προσπάθησα να το φιλτράρω. Και από κει και πέρα κάνω τεράστια υπομονή περιμένοντας ένα αποτέλεσμα καθώς έχει περάσει στη Δικαιοσύνη και ο,τιδήποτε άλλο αγγίζει τη σφαίρα του κουτσομπολιού» κατέληξε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr