Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάσος Χαλκιάς - Όλοι είμαστε εν δυνάμει φονιάδες

Τάσος Χαλκιάς – Όλοι είμαστε εν δυνάμει φονιάδες

«Αρχικά αισθάνθηκα μεγάλη στεναχώρια όταν άκουσα για τις καταγγελίες» ανέφερε ο ηθοποιός

Ο Τάσος Χαλκιάς αναφέρθηκε στο ελληνικό #metoo και στον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στενά στο παρελθόν.

Ο ηθοποιός μίλησε στο Πρωινό και δήλωσε: «Γνωρίζουμε λίγο έως πολύ είπες. Αλλά αυτό το λίγο ή πολύ είναι το θέμα. Δεν γνωρίζεις αν είναι λίγο ή πολύ. Γνωρίζεις αν ξέρεις τι έχει συμβεί. Και αν σιωπήσεις έχεις ένα μέρος της ευθύνης. Διττές προσωπικότητες υπάρχουν πάρα πολλές.  Άλλο είναι το φαίνεσθαι και άλλο το είναι. Όλοι έχουμε δύο χαρακτήρες. Έχω εργαστεί σε χώρους όπως σε κάμπινγκ μιας εποχής πάρα πολύ δύσκολης και οι εμπειρίες δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν.

»Δεν πέφτω από τα σύννεφα για κάτι ούτε για τον ίδιο μου τον εαυτό. Όλοι είμαστε εν δυνάμει φονιάδες. Όλοι έχουμε κάποιο ιερό και όσιο που αν σου θιγεί αυτό μπορεί να παρεκτραπείς. Εγώ έχω. Αν νιώσω ότι απειλείται η οικογένειά μου σε βαθμό κακουργήματος θα κακουργήσω πρώτος. Το λέω ανοιχτά».

«Εγώ στη σειρά θα έμπαινα έτσι κι αλλιώς. Με τον ρόλο που έχω τώρα, τον αδελφό του Πέτρου Φιλιππίδη. Απλώς ό,τι συνέβη πρόλαβε τον δικό μου ερχομό και επισπεύσθηκε. Δεν πήγα να καλύψω το κενό του Πέτρου» είπε ο ίδιος αναφερόμενος στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

«Αρχικά αισθάνθηκα μεγάλη στεναχώρια όταν άκουσα για τις καταγγελίες. Μετά προσπάθησα να το φιλτράρω. Και από κει και πέρα κάνω τεράστια υπομονή περιμένοντας ένα αποτέλεσμα καθώς έχει περάσει στη Δικαιοσύνη και ο,τιδήποτε άλλο αγγίζει τη σφαίρα του κουτσομπολιού» κατέληξε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024