Η Έφη Παπαθεοδώρου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τον ρόλο της «Θεοπούλας» στο «Παρά Πέντε» αλλά αυτό δεν είναι κάτι που την ενοχλεί.

Η ίδια δηλώνει μεγάλη τιμή την αναγνώριση του κόσμου και είναι περήφανη για τους ρόλους της.

Η «Θεοπούλα» μίλησε και για τον κοροναϊό και τον εγκλωβισμό στον οποίο έχει επιβάλει τον εαυτό της προκειμένου να προστατευτεί.

«Νιώθω εγκλωβισμένη με αυτόν τον ιό, αλλά πάνω απ’ όλα προέχει η ζωή μας» ανέφερε η ίδια.

«Δυστυχώς η πανδημία μάς έχει χαλάσει όλα τα σχέδια που είχαμε εμείς οι καλλιτέχνες. Δεν θέλω να διακινδυνεύσω τη ζωή μου σε καμία περίπτωση. Έτσι επικοινωνώ με το κοινό κυρίως μέσα από τα βιβλία μου, αλλά και από τον κινηματογράφο. Αν και είχα προτάσεις να κάνω θέατρο, δεν το ρισκάρω. Φοβάμαι για τον κορονοϊό, αν και έχω εμβολιαστεί και με τις τρεις δόσεις. Ωστόσο στην ηλικία μου δεν μπορώ να παίξω τη ζωή μου κορόνα γράμματα. Αν δεν περάσει όλη αυτή η μπόρα του Covid, δεν το βλέπω να κάνω θέατρο. Μου λείπει το θέατρο, όμως δεν προτιμώ να πεθάνω. Προτιμώ να με έχετε στη ζωή και ας λείπω για μερικά χρόνια από το σανίδι. Θέλω να πεθάνω στην ώρα μου, στο κρεβάτι μου και όχι στο νοσοκομείο. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι πρόκειται για έναν θανατηφόρο ιό και οφείλουμε όλοι να εμβολιαστούμε για να είμαστε ασφαλείς. Νιώθω εγκλωβισμένη με όλη αυτή την κατάσταση. Να ήμουν 30 χρόνια νεότερη, θα έλεγα “μπορεί και να ξεφύγω”. Αλλά είμαι μεγάλη πλέον» δηλώνει η Έφη Παπαθεοδώρου.

Όσον αφορά στον ρόλο της «Θεοπούλας» η ηθοποιός εξηγεί: «Ακόμα στον δρόμο μου φωνάζουν “Θεοπούλα, είσαι θεά”. Και δεν σας κρύβω νιώθω πολύ μεγάλη τιμή και χαρά να με αναγνωρίζει ο κόσμος. Τα θέατρα που κάναμε τότε ήταν λίγο περιθωριακά. Δεν μας προέβαλλαν γιατί δεν ήμασταν πρωταγωνιστές και φίρμες. Αυτό είναι το παράπονό μου. Εμένα λοιπόν με έμαθαν από τον ρόλο της Θεοπούλας. Για να κάνω τον ρόλο της Θεοπούλας, λοιπόν, έκανα πάρα πολλούς ρόλους και έφτασα να με φωνάζει ο κόσμος. Πρέπει να έχεις κάποια παιδεία πίσω σου, αλλά και ο ρόλος της Θεοπούλας ήταν εκπληκτικός. Χαίρομαι που ο κόσμος με σταματάει στον δρόμο. Αυτό είναι το παράσημο του καλλιτέχνη: η αναγνώριση από τον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr