Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Καπουτζίδης - Με ανάρτησή του ξεκαθαρίζει τι εννοούσε με τις δηλώσεις του

Γιώργος Καπουτζίδης – Με ανάρτησή του ξεκαθαρίζει τι εννοούσε με τις δηλώσεις του

«Δεν είναι δυσνόητο αυτό που προσπάθησα να πω και δεν πρέπει να μείνει στα όρια του προσωπικού», τονίζει

Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις μετά τη συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη. Ο ηθοποιός μιλώντας στο στο popaganda.gr τοποθετήθηκε κατά ενός ανθρώπου της ελληνικής τηλεόρασης, που όπως είπε, έχει κάνει καριέρα κοροϊδεύοντας παρουσιαστές τοπικών καναλιών.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ξεκαθάρισε τι εννοούσε και έστειλε το δικό του μήνυμα προς όλους.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι δυσνόητο αυτό που προσπάθησα να πω και δεν πρέπει να μείνει στα όρια του προσωπικού. Ας αποφασίσουμε απλώς το εξής. Να βγάλουμε την εξωτερική εμφάνιση κάποιου από τη λίστα των θεμάτων με τα οποία γελάμε. Ας δώσουμε την ελευθερία ο ένας στον άλλο να φορέσει ότι θέλει, να χτενιστεί όπως θέλει και να περπατήσει ελεύθερος στο δρόμο όπως θέλει.

Ας αποφασίσουμε να το κάνουμε όλοι μαζί αυτό. Και οι δρόμοι θα γεμίσουν με πιο ελεύθερους και πιο χαρούμενους ανθρώπους. Όπως δεν επιτρέπεται στον Ξιαρχό να κάνει πλάκα με το ρούχο του άλλου, να μην επιτρέπεται ούτε στον Καπουτζιδη, ούτε στο Μουτσινά ούτε σε κανέναν μας. Αυτό λέω.

Ας αναγνωρίσει ο καθένας μας τα λάθη του παρελθόντος του, ας τα διορθώσει, και ας αναγνωρίσουμε όλοι μαζί, ποιο είναι το επίπεδο του χιούμορ μας και ας το καλυτερεύσουμε. Όσο για τη σάτιρα, ας θυμηθούμε ξανά αυτό που μας μάθανε στο σχολείο. Η σάτιρα γινόταν από τους σατιρικούς ποιητές απέναντι στους έχοντες εξουσία και μόνο. Μπορεί ο κόσμος μας να γίνει πιο όμορφος».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024