Με τίτλο The Age of Aquarius, τα Acne Studios γιορτάζουν την επανεκκίνηση του διάσημου περιοδικού τους, Acne Paper.

Ο τόμος των 500 σελίδων είναι ένα συλλεκτικό βιβλίο με ένα διασκεδαστικό εξώφυλλο που επεκτείνεται σε μια αφίσα του καλλιτέχνη, Yousef Sabry. Παρά τις δηλώσεις της NASA ότι το αστρολογικό ημερολόγιο είναι κλειστό από δύο ζώδια λόγω της περιστροφής της γης, η αστρολογία παραμένει μια σημαντική δομή με την οποία πολλοί πρέπει να σχετίζονται.

Αυτή η διασκεδαστική έκδοση από τον οίκο μόδας διαθέτει παγκόσμια ταλέντα, όπως χαρακτηριστικά την φεμινίστρια, αντιρατσίστρια, ακτιβίστρια και συγγραφέα Djamila Ribeiro, τον φιλόσοφο αντικουλτούρας Daniel Pinchbeck, τον καλλιτέχνη, Seth Cardinal, τον Dodginghorse, τον οικολόγο και επιστημονικό συγγραφέα Sam Gandy, τον εξερευνητή Dr.Blair, την αρχιτέκτονα φυσικού περιβάλλοντος Marina Tabassum.

Υπάρχουν δώδεκα αστρολογικές ηλικίες που αντιστοιχούν στα δώδεκα ζώδια στη δυτική αστρολογία. Μια εποχή εκτείνεται σε πάνω από 2.000 χρόνια, κάθε εποχή διεκδικεί σημαντικές αλλαγές στις εξελίξεις στον πλανήτη Γη. Η εποχή που φεύγουμε, η Εποχή των Ιχθύων, χρονολογείται από την εποχή του Χριστού και τα χαρακτηριστικά της, σε κοσμικούς όρους, έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της ιστορίας μας μέχρι τώρα.

Σαν παλίρροια, οι αστρολογικές εποχές αναδύονται σε κύματα και τα ισχυρά, προκλητικά ρεύματα που πλέουμε αυτή τη στιγμή θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι οι δυνάμεις των Ιχθύων που φεύγουν και του Υδροχόου που εισέρχονται – ένα επαναστατικό ανθρωπιστικό ζώδιο που ασχολείται με την κοινότητα και όχι τον ελιτισμό. Το ζώδιο του νερού, αλλά σταθερό ζώδιο του αέρα, η επιθυμία του Υδροχόου είναι να διαταράξει τις ξεπερασμένες αξίες και να είναι καθοδηγητικό φως σε ένα νέο είδος μέλλοντος. Μας προτρέπει να είμαστε σε επαφή με τον αληθινό μας εαυτό, όχι με αυτό που μας έχει επιβάλει η κοινωνία. Ο Υδροχόος είναι επίσης εφευρέτης και η κινητήρια δύναμη πίσω από την ψηφιακή εποχή, συνδέοντας όλη την ανθρωπότητα για πρώτη φορά στην ιστορία.


«Η Εποχή του Υδροχόου συμβολίζει μια νέα εποχή για τον οίκο και το περιοδικό Acne, που εκδηλώνεται με μια ριζοσπαστική νέα εμφάνιση και εκδοτική προσέγγιση. Ελπίζουμε ότι το τεύχος επανεκκίνησης θα είναι τόσο οπτικά συναρπαστικό όσο και πνευματικά διεγερτικό», επισημαίνει ο δημοσιογράφος του περιοδικού Thomas Persson.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr