Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χρίστος Αντωνιάδης - Η εμφάνισή μου στους «Δύο Ξένους» με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου

Χρίστος Αντωνιάδης – Η εμφάνισή μου στους «Δύο Ξένους» με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA και για τις ερωτικές σκηνές με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Συνέντευξη στο «Τι Λες Τώρα» παραχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (14/11) 0 Χρίστος Αντωνιάδης. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον ρόλο του στην αγαπημένη σειρά του MEGA, «Οι Δύο Ξένοι», και αποκάλυψε πτυχές από την συμμετοχή του αλλά και από τα γυρίσματα.

«Πραγματικά ήταν υπέροχα, όταν συμμετείχα στους «Δύο Ξένους«». Δεν καταλάβαινα τί μου συνέβαινε τότε, αλλά αυτά τα καταλαβαίνεις εκ των υστέρων», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Το έκανα με μεγάλη μου χαρά»

Για το πώς προέκυψε αυτή η συμμετοχή, ανέφερε: «Από την εταιρεία δίσκων που ήμουν τότε προέκυψε η πρόταση, ήρθαν σε διαπραγματεύσεις και συνέβη. Αρχικά ήταν να πάει κάποιος άλλος στη θέση μου αλλά κάτι συνέβη, δε ξέρω τί, με αποτέλεσμα να μου έρθει ένα σενάριο και με μεγάλη μου χαρά το έκανα. Ήταν το δεύτερο σίριαλ που έκανα στο MEGA. Το πρώτο ήταν το ‘Εμείς και εμείς’».

«Διαβάζοντας το σενάριο, ενθουσιάστηκα. Τρελαίνομαι να παίζω σε σίριαλ, έχω παίξει σε 4, είναι η μεγαλύτερή μου χαρά»,  πρόσθεσε ενώ αποκάλυψε πως «τα πήγε» στις ερωτικές σκηνές με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

«Έχω παίξει σε 3 επεισόδια. Την πρώτη φορά ήμουν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή, και μετά σε άλλα δύο. Δεν ήξερα ότι θα έχει ερωτικές σκηνές, και είχα ένα δεσμό τότε και ήταν λίγο περίεργη η θέση μου. Εννοείται πως ήταν τελείως επαγγελματικό όλο αυτό με το φιλί αλλά εγώ όντας μη επαγγελματίας, μετά από μισή ώρα που φιλιόμασταν «κάπως» ένιωσα. Δεν το λέω πονηρά», δήλωσε.

«Με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου»

«Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι υπέροχη ηθοποιός και ήξερε πολύ καλά τι έπρεπε να κάνει, εγώ ήμουν ο ερασιτέχνης. Η εμφάνισή μου στους «Δύο Ξένους» με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου», υπογράμμισε.

Σημειώνεται ότι ο Χρίστος Αντωνιάδης θα ξεκινήσει τα γυρίσματα του νέου του τραγουδιού, σε στίχους της Ελένης Γιαννατσούλια και μουσική του Γιώργου Μαργέτη, και παράλληλα κάνει κάποιες εμφανίσεις.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024