Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Κίτσου & Δημήτρης Γκοτσόπουλος - Ζευγάρι στις Άγριες Μέλισσες και στη ζωή;

Μαρία Κίτσου & Δημήτρης Γκοτσόπουλος – Ζευγάρι στις Άγριες Μέλισσες και στη ζωή;

Είναι τελικά ζευγάρι ή όχι;

Φούντωσαν και πάλι οι φήμες που θέλουν τη Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλου εκτός από τηλεοπτικό ζευγάρι να είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Σήλιας Αποστόλου και της εφημερίδας Real Life οι δυο ηθοποιοί ζουν έναν πολύ δυνατό έρωτα με τη σχέση τους να μετρά αρκετούς μήνες παρότι κανείς από τους δυο δεν έχει μιλήσει ποτέ ανοιχτά γι΄αυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real Life, οι δυο ηθοποιοί που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς Άγριες Μέλισσες όπου πρωταγωνιστούν κράτησαν για αρκετό καιρό τη σχέση τους σε φιλικό επίπεδο. Τα πράγματα όμως στην πορεία άλλαξαν και κατά τη διάρκεια της καραντίνας ήρθαν ακόμα πιο κοντά με τον έναν να πραγματοποιεί συχνές επισκέψεις στο σπίτι του άλλου.

Σε ό,τι αφορά τα γυρίσματα, όταν οι σκηνές τους είναι κοινές, φτάνουν και φεύγουν μαζί από το πλατό αφού πλέον ζουν κάτω από την ίδια στέγη σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Όσοι τους ζουν από κοντά κάνουν λόγο για μια πολύ τρυφερή σχέση την οποία πλέον δεν κρύβουν. Είναι και οι δυο ερωτευμένοι και εκδηλωτικοί και χαίρονται κάθε στιγμή που μοιράζονται χωρίς ωστόσο, να μιλούν δημόσια για τον έρωτά τους. Σε όλες τις τελευταίες εξόδους τους εμφανίζονται μαζί ενώ τα έξι χρόνια που τους χωρίζουν δε φαίνεται να έχουν για εκείνους καμία σημασία.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024