Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Αγγελόπουλος - «Όταν επέστρεψα στην Σκιάθο είδα τα πρόσωπά τους διαφορετικά»

Γιώργος Αγγελόπουλος – «Όταν επέστρεψα στην Σκιάθο είδα τα πρόσωπά τους διαφορετικά»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε επίσης στον Θέμη Γεωργαντά για τη διαχείριση της δημοσιότητας και το πλήθος των προτάσεων που δέχτηκε μετά τη νίκη του στο Survivor

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαλύπτει στον Θέμη το πλήθος των προτάσεων που δέχτηκε μετά τη νίκη του στο Survivor, τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να ακολουθήσει την υποκριτική, αλλά και για ποιο λόγο δεν τον έχουμε δει ακόμα στη τηλεόραση αυτή τη σεζόν.

«Μετά το Survivor, το ένα έφερε το άλλο. Νομίζω ότι διατηρήθηκε το πιο σημαντικό αυτής της νίκης, η επικοινωνία με τον κόσμο. Αυτό το θεωρώ έπαθλο της νίκης. Αυτό είναι το έπαθλο, η στήριξη που πήρα από την πρώτη στιγμή στο παιχνίδι μέσα από τη ψηφοφορίες, μέχρι έξω και αυτά που έχω κάνει. Αυτό μου δίνει σήμερα το δικαίωμα να είμαι εδώ και να συζητάμε. Όταν επέστρεψα στην Σκιάθο είδα τα πρόσωπά τους διαφορετικά, με την καλή έννοια», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Επίσης, μιλά για την εφηβεία του που τελείωσε νωρίς, όταν έχασε τον πατέρα του, τη σχέση του με τη θρησκεία, αλλά και την ίδρυση του «Φύλακα Άγγελου», που πλέον αποτελεί μεγάλο μέρος της ζωής του.

Τέλος, πριν οδηγηθεί στο εξομολογητήριο, όπου θα απαντήσει τις πικάντικες ερωτήσεις του Θέμη, αποκαλύπτει γιατί η προσωπική του ζωή είναι πάντα μυστική και ποια είναι τα πλάνα του για τη δημιουργία μιας οικογένειας.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024