Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Prada φέρνει το χιόνι στο «καυτό» Λος Άντζελες για την νέα της χριστουγεννιάτικη καμπάνια

Η Prada φέρνει το χιόνι στο «καυτό» Λος Άντζελες για την νέα της χριστουγεννιάτικη καμπάνια

Η Prada επιστρατεύει τέσσερεις ανερχόμενους ηθοποιούς για να πρωταγωνιστήσουν στη χειμερινή της καμπάνια για τη χώρα των θαυμάτων

Λένε ότι δεν χιονίζει ποτέ στο Λος Άντζελες, εκτός από λιγοστές νιφάδες στο Μαλιμπού το 2007, αλλά η Prada με την νέα της ταινία έφερε πολικές θερμοκρασίες στην μεσογειακό κλίμα της δυτικής όχθης.

Ο πολυτελής οίκος μόδας άλλαξε το κλίμα στην πρωτεύουσα της ψυχαγωγίας του κόσμου, καλύπτοντάς την με χιόνι και πάγο και στρατολογώντας τέσσερις αστέρες του Χόλιγουντ για να κατοικήσουν στο παγωμένο έδαφος, ενώ έδειχνε κομψά σύνολα Prada «σχεδιασμένα για γιορτή».

Το A Midwinter’s Night Dream είναι ο τίτλος της νέας χριστουγεννιάτικης καμπάνιας της Prada με πρωταγωνιστές τη Julia Garner (Ozark, η επερχόμενη Inventing Anna), τη Shira Haas (Unorthodox), τον Louis Partridge (Enola Holmes) και τον Taylor Russell (Waves).

Συνδυάζοντας τη μόδα και τον κινηματογράφο, ένα στοίχημα που τα τελευταία χρόνια κερδίζει το δημιουργικό τμήμα της Prada,  η καμπάνια περιλαμβάνει μια ταινία μικρού μήκους βασισμένη σε πρωτότυπο σενάριο της σεναριογράφου και σκηνοθέτη Mary Harron, ενώ ο Glen Luchford ανέλαβε τα σκηνοθετικά καθήκοντα και ο Ferdinando Verderi τη δημιουργική διεύθυνση.

Ο κινηματογράφος ήταν πάντα μια ισχυρή πηγή έμπνευσης για την Prada, από το ανδρικό σόου του 2012 με μια ομάδα αστέρων του κινηματογράφου, συμπεριλαμβανομένων των Willem Dafoe και Adrien Brody, μέχρι τη μοντέρνα διαφημιστική καμπάνια του 2020.

Οι συνεργασίες του Luchford με την Prada χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1990. Οι εικόνες της καμπάνιας προέρχονται από τα κινηματογραφικά στιγμιότυπα ταινιών, με σκηνές που παραπέμπουν στη μεγάλη οθόνη. Σε αυτό το σημείωμα, το A Midwinter’s Night Dream βασίστηκε επίσης σε ένα εργαλείο εικονικών εφέ γνωστό ως Volume, το οποίο σχεδιάστηκε για τη σειρά Disney+ The Mandalorian.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024