Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παππούς Mad Clip - «Ο θάνατος του είναι δολιοφθορά και εγκληματική ενέργεια»

Παππούς Mad Clip – «Ο θάνατος του είναι δολιοφθορά και εγκληματική ενέργεια»

Δολιοφθορά και εγκληματική ενέργεια καταγγέλλει ο παππούς του Mad Clip

Μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έδειξαν πως ο Mad Clip δεν ήταν μεθυσμένος στο τραγικό δυστύχημα που είχε, ο παππούς του, Παναγιώτης Αναστασόπουλος, μιλά για δολιοφθορά.

«Γνώριζα εκ των προτέρων ότι θα ήταν καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις, γιατί ο εγγονός μου δεν έπινε. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το πώς σκοτώθηκε. Για μένα είναι ή δολιοφθορά ή εγκληματική ενέργεια. Αν γνώριζα κάτι συγκεκριμένο, θα είχα το θάρρος να βγω και να το καταγγείλω», τόνισε στο Open.

Μετά την ανακοίνωση των τοξικολογικών εξετάσεων που έδειξαν πως ο γνωστός τραγουδιστής δεν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, κάνει λόγο για ξεκάθαρη εγκληματική ενέργεια.

«Πήγε να κλείσει την υπόθεση με το έτσι θέλω. Δηλαδή τι ήταν; Κανένα σκυλί σκοτώθηκε; Και με τα σκυλιά τώρα πας κακούργημα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε ότι «ασφαλώς δεν πρέπει να κλείσει η υπόθεση και πρέπει να εξεταστεί σε όλα τα μήκη. Σε όλα τα μήκη. Για μένα είναι εγκληματική ενέργεια. Στη στροφή εκεί που έφυγε και μπήκε στη μέση της ευθείας στα 15 μέτρα, 20, το αυτοκίνητο φάνηκε ότι φρέναρε. Τρελός ήταν; Ήταν σε καλή κατάσταση και ήταν από τους καλούς οδηγούς, τρελός ήταν να φρενάρει όταν έχει πατήσει το γκάζι στο τέρμα»;

Το ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του τράπερ ήταν 0,9% με όριο το 0,5%. Αυτό, πρακτικά σημαίνει ότι είχε καταναλώσει περίπου τρία ποτά στον γάμο που ήταν νωρίτερα.

Παράλληλα, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη σύντροφο του αδικοχαμένου ράπερ. «Ο Παναγιώτης την αγαπούσε κι αυτή τον κορόιδευε. Τι να μιλήσω μαζί της; Ήρθε στα 40 με τα συνολάκια λες και πήγαινε στα μπουζούκια και ήρθε στην κηδεία να μας κάνει τη βαρυπενθούσα χήρα. Ούτε να τη βλέπω δεν θέλω. Δεν λέω ότι ευθύνεται για τον θάνατό του. Έχει ευθύνη επειδή εκείνος την αγαπούσε και εκείνη τον κορόιδευε», ανέφερε.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024