Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Expendables 4 - Τζέισον Στέιθαμ, Άντι Γκαρσία και ο «50 cent» από αύριο στη Θεσσαλονίκη

Expendables 4 – Τζέισον Στέιθαμ, Άντι Γκαρσία και ο «50 cent» από αύριο στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη θα θυμίζει Χόλιγουντ - Οι περιοχές που θα μετατραπούν σε κινηματογραφικά σκηνικά

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα της ταινίας «Expendables 4» , ενώ από αύριο, Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, θα βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη όλοι οι μεγάλοι αστέρες που θα συμμετέχουν στην ταινία.

Δύο εβδομάδες γυρισμάτων, δύο μεγάλης έκτασης τοποθεσίες (μία στα ανατολικά και μία στα δυτικά), στις οποίες κυρίαρχο ρόλο θα έχουν τεράστια πλατό για τις σκηνές δράσης, ορισμένα από τα οποία κατασκευασμένα ειδικά γι’ αυτό τον σκοπό, αλλά και ο μεγαλύτερος αριθμός πρωταγωνιστών του Χόλιγουντ που έχει πατήσει ποτέ ταυτόχρονα πόδι στη Θεσσαλονίκη είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της τέταρτης ταινίας των «Expendables», που ξεκινά γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη. Πρωταγωνιστής στην τελευταία αυτή ταινία των «Αναλώσιμων» θα είναι, μάλιστα, ο μεγάλος αστέρας του Χόλιγουντ και δημιουργός του franchise Συλβέστερ Σταλόνε.

Από αύριο λοιπόν θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη οι ηθοποιοί Τζέισον Στέιθαμ, Άντι Γκαρσία, Μέγκαν Φοξ, Κέρτις «50 cent» Τζάκσον αλλά και ο «κακός» της ταινίας, ο Ταϊλανδός σταρ του Χόλιγουντ Τόνι Τζα.

Το πρόγραμμα γυρισμάτων, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ για την πρώτη εβδομάδα έχει σε μεγάλο βαθμό καθοριστεί, ενώ μέχρι σήμερα δεν προβλέπεται να χρησιμοποιηθούν άλλοι χώροι (δημόσιοι ή ιδιωτικοί) στη Θεσσαλονίκη, όπως είχε γίνει με την ταινία του Αντόνιο Μπαντέρας, αν και -σύμφωνα με την παραγωγή- ο προγραμματισμός είναι δυναμικός και τίποτα δεν αποκλείεται, για τη δεύτερη τουλάχιστον εβδομάδα των γυρισμάτων.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Scott Waugh, ενώ στις προηγούμενες ταινίες «The Expendables» έχουν στο παρελθόν συμμετάσχει οι ‘Αρνολντ Σβάρτσενεγκερ, Τζέτ Λι, Μπρούς Γουίλις, Τέρι Κρου, Ζαν Κλόντ Βαν Νταμ, Χάρισον Φόρντ, Γουέσλι Σνάιπς, Αντόνιο Μπαντέρας, Μίκι Ρούρκ, Μελ Γκίπσον, Τσάκ Νόρις, Ντόλφ Λούντγκρεν αλλά και πολλοί άλλοι μεγάλοι αστέρες ταινιών δράσης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024