Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θυμάστε την «Μπονάτσα» του Βλάση; Με τι... «άλλα κόλπα» ασχολείται σήμερα - Γιατί τα παράτησε όλα

Θυμάστε την «Μπονάτσα» του Βλάση; Με τι… «άλλα κόλπα» ασχολείται σήμερα – Γιατί τα παράτησε όλα

Ο λόγος για την Ισαβέλλα Βλασιάδου, την οποία πολλοί αποκάλεσαν ελληνίδα Τζέσικα Ράμπιτ -με το κατάκκοκινο μαλλί και την εικόνα της femme fatale -, παρουσίαζε τότε μια εντελώς διαφορετική εικόνα του εαυτού της

Μπορεί να είχε συμμετάσχει σε αρκετά γνωστά σίριαλ, όμως η δημοφιλία της είχε απογειωθεί την εποχή που έκανε τα σκέρτσα της στα «Άλλα κόλπα»! Εκεί εμφανιζόταν στο πλευρό του αξέχαστου Βλάση Μπονάτσου ως «Μπονάτσα».

Ο λόγος για την Ισαβέλλα Βλασιάδου, την οποία πολλοί αποκάλεσαν ελληνίδα Τζέσικα Ράμπιτ -με το κατάκκοκινο μαλλί και την εικόνα της femme fatale -, παρουσίαζε τότε μια εντελώς διαφορετική εικόνα του εαυτού της.

Εκτός από τα «Άλλα Κόλπα» η σπιρτόζα ηθοποιός ξεχώρισε και στους «Αυθαίρετους», στον ρόλο της Ντολόρες, ενώ ακολούθησαν ρόλοι στις σειρές «Δυο ξένοι», «Κωνσταντίνου και Ελένης», όπου εμφανίστηκε ως η Γαλλίδα Ρόζμαρι, «Εντιμότατοι κερατάδες» και «Λόλα».

Τελευταία φορά που την παρακολουθήσαμε σε σίριαλ ήταν στον ρόλο της Ντέπης, της φίλης της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου, στους «Βασιλιάδες» του MEGA.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Ισαβέλλα Βλασιάδου

Γιατί αποσύρθηκε;

Έχοντας διατηρήσει αναλλοίωτο το στιλ της και την νεανικότητά της, η ηθοποιός μίλησε προ ενός έτους για το πόσο της έχει λείψει η τηλεόραση, αλλά όπως εξήγησε αποφάσισε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

«Αποσύρθηκα λόγω της οικογένειας, μετά όμως έγιναν, να μην τα ονομάσω εμπόδια ή κακοτυχίες ή γκαντεμιές… Όποτε πήγαινε να γίνει κάτι – όπως με τους Βασιλιάδες – ήταν τόσο μεγάλη επιτυχία αλλά κόπηκε το σίριαλ γιατί δεν υπήρχαν χρήματα κλπ. Μετά ήταν να κάνω ένα πάρα πολύ ωραίο σίριαλ με τον Χάρη Ρώμα αλλά πέσαμε στην περίοδο με τις άδειες των καναλιών» είχε πει.

«Στο Τι θα ψυχή θα παραδώσει μωρή, ήταν πολύ ξαφνική η απομάκρυνσή μου και εγώ το έμαθα από άλλους. Από τότε δεν έχω ξαναμιλήσει με τον Ρήγα αλλά δεν του κρατάω κακία, δεν κρατάω κακία σε κανέναν».

«Ο κοσμος στον δρόμο με φωνάζει Μπονάτσα και Ντολόρες» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Sports in

Λουίς Ενρίκε: «Μεγάλο κίνητρο για την Παρί το τρεμπλ»

Όσα είπε ο Λουίς Ενρίκε για ένα πιθανό τρεμπλ της Παρί Σεν Ζερμέν φέτος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024