Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένη Διαγούπη για metoo - «Αν σας έχει συμβεί και σας να μην κάνετε πίσω αλλά να το πείτε»

Τζένη Διαγούπη για metoo – «Αν σας έχει συμβεί και σας να μην κάνετε πίσω αλλά να το πείτε»

Η ηθοποιός Τζένη Διαγούπη πήρε για ακόμα μια φορά θέση στο ζήτημα των παρενοχλήσεων και των καταγγελιών τόσο στον χώρο του θεάτρου όσο και στην κοινωνία γενικότερα

Η Τζένη Διαγούπη έχει μιλήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν υπέρ των γυναικών που βρίσκουν το θάρρος να προβούν σε καταγγελίες, όσο και για τις δικές της προσωπικές εμπειρίες.

Πιο συγκεκριμένα, η Τζένη Διαγούπη δήλωσε στην εκπομπή Μαμα-δες πως «πρέπει να λέμε τι μας συμβαίνει γιατί έχουμε ένα πολύ μικρό βήμα, όχι κάτι μεγάλο και πρέπει να μιλάμε στον κόσμο. Δηλαδή να μην κρύβουμε τα πράγματα. Αν δεν τα πούμε, αυτά μεγαλώνουν και βλέπουμε τι γίνεται όταν ένα πράγμα μεγαλώνει. Αναφέρομαι στα πάντα».

«Στο ελληνικό #metoo εγώ δεν βάζω πουθενά το λιθαράκι μου, απλά λέω τι μου έχει συμβεί εμένα και αν σας έχει συμβεί και σας να μην κάνετε πίσω αλλά να το πείτε».

«Εγώ δεν έχω έρθει σε τέτοια δύσκολη θέση. Τώρα αν κάποιος μίλησε άσχημα πάνω στην πρόβα ή πάνω στο γύρισμα, αυτό θεωρώ πως μετά το ξεχνάς. Περνάει. Αλλά όταν κάποιος έχει βιάσει την ψυχή σου, γιατί για το σώμα σου δεν θέλω να το συζητήσω, είσαι σε μια δύσκολη κατάσταση εκείνη τη στιγμή και μάλλον, όπως αποδείχθηκε, το κουβαλάς για πάρα πολύ καιρό πάνω σου» κατέληξε η ηθοποιός.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024