Ποιοι είναι εκείνοι που μπορούν να κρατήσουν τα μυστικά σας και ποιοι δεν μπορούν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό με τίποτα;

Δες τα ζώδια που μπορείς να εμπιστευτείς.

Σκορπιός

Αυτό το ζώδιο δεν πρόκειται ποτέ να πει σε άλλους το μυστικό σου. Οι Σκορπιοί είναι οι πιο μυστικοπαθείς του ζωδιακού κύκλου και να ξέρεις ότι ποτέ δεν πρόκειται να αποκαλύψουν τα δικό σου μυστικό. Η μόνη περίπτωση που θα σε προδώσουν είναι αν τους αναγκάσεις. Δηλαδή, αν δεν τους συμπεριφερθείς καλά και τους προδώσεις εσύ. Τότε σίγουρα θα σε εκδικηθεί!

Ιχθύς

Θεωρεί ότι αν προδώσει την εμπιστοσύνη σου, είναι σαν να προδίδει τον εαυτό του. Πάντα μπορείς να βασιστείς πάνω σ’ έναν Ιχθύ και θα κρατήσει το μυστικό σου με προσοχή και διακριτικότητα. Είναι ικανός να παρεξηγηθεί με φίλους, γονείς και σύζυγο, αλλά δεν θα πει ποτέ το μυστικό που τους εμπιστεύτηκες, όσο κι αν τον βαραίνει. Είναι αυτό που λέμε «τάφος».

Λέων

Αν του πεις ένα μυστικό, αισθάνεται ότι είναι πολύ σημαντικός που τον εμπιστεύτηκες και έτσι δεν πρόκειται να σε προδώσει για να μην χαλάσει η εικόνα που έχεις για αυτόν. Ο Λέων μπορεί να κρατήσει μυστικά και είναι άξιος εμπιστοσύνης. Είναι ένας εξαιρετικά πιστός και αξιόπιστός φίλος. Μάλιστα όσο πιο μεγάλο και σοβαρό είναι το θέμα που θα τους εκμυστηρευτείς, τόσο περισσότερο θα το προστατεύσει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr