Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ναταλία Γερμανού - «Μου γράφουν

Ναταλία Γερμανού – «Μου γράφουν «παλιόγρια όξω από την τηλεόραση»»

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τον ηλικιακό ρατσισμό. «Η πιο συνηθισμένη κακία που θα μου γράψουν είναι το “γριά”».

Μια σπάνια εξομολόγηση από καρδιάς έκανε στην Κατερίνα Καινούργιου, η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε για όλα στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η Ναταλία Γερμανού άνοιξε την καρδιά της, και μίλησε για τον ηλικιακό ρατσισμό που έχει δεχθεί, σχολίασε τα θέματα της επικαιρότητας και αναφέρθηκε στην πορεία της στην τηλεόραση.

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα, η Ναταλία Γερμανού είπε για τον Τάσο Ξιαρχό

«Ίσως ο Τάσος το έκανε πάνω στον παρορμητικό του, κάτι και δεν κατάλαβε πόσο λάθος είναι. Πόσο λάθος είναι το body shaming, το age shaming και γενικά κάθε είδους shaming. Πρέπει να βάλουμε ένα Χ σε όποιον εισβάλλει στα όρια του άλλου».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και το αν θα έπαιρνε από εκείνον συνέντευξη είπε: «Όχι, δεν θα το έκανα. Θα το άφηνα να το κάνει κάποιος άλλος. Μπορεί να μην θέλω, μπορεί να μην μπορώ, μπορεί να μην πρέπει να το κάνω, δεν ξέρω ποια λέξη είναι πιο σωστή».

Στη συνέχεια, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως έχει δεχθεί κι εκείνη ρατσισμό.

«Τα τελευταία 2-3 χρόνια έχω υποστεί. Εκτός από το body shaming υπάρχει και το age shaming. Το πόσες φορές έχω διαβάσει σχόλια όπως “παλιόγρια όξω από την τηλεόραση” και “τι θα γίνει με τους δεινόσαυρους” αυτό είναι ο ηλικιακός ρατσισμός. Εγώ την ηλικία μου πια δεν την κρύβω. Κάποια στιγμή είπα ότι πρέπει να ελευθερωθώ από αυτό το πράγμα, Με το που το είπα ήταν σαν να είπα είμαι απολίθωμα του ζωολογικού κήπου. Η πιο συνηθισμένη κακία που θα μου γράψουν είναι το “γριά”».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024