Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου - Χώρισε τελικά με τον σύντροφο της; Τι απαντά ο Νίκος Κοκλώνης;

Κατερίνα Καινούργιου – Χώρισε τελικά με τον σύντροφο της; Τι απαντά ο Νίκος Κοκλώνης;

Τι γίνεται τελικά με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φιλίππο Τσαγκρίδη;

Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα ότι η Κατερίνα Καινούργιου και ο σύντροφός της Φιλίππος Τσαγκρίδης Παναγόπουλος περνάνε κρίση στη σχέση τους.

Τόσο κάποια υπονοούμενα του καλού της φίλου, Νίκου Κοκλώνη, στον αέρα του J2US το περασμένο Σάββατο, όσο και κάποια δικά της σχόλια στην πρωινή της εκπομπή ήταν αρκετά για να πυροδοτήσουν τις φήμες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν χώρισα η Κατερίνα ήταν δίπλα μου, άρα αν ποτέ χωρίσει η Κατερίνα και εγώ θα είμαι δίπλα της. Έτσι είναι οι σχέσεις ρε παιδιά. Έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Δηλαδή τσακώνεσαι, τα ξαναβρίσκεις, άντε λίγο μετά πάλι και αυτό είναι το αλατοπίπερο που σε κάνει να ερωτεύεσαι. Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει χωρίσει, ότι και να λέει. Πιστεύω ότι η Κατερίνα, επειδή είναι ένας αυθόρμητος και καθαρός άνθρωπος, όταν νιώθει κάτι το βγάζει. Έτσι λοιπόν το βγάζει και στον αέρα. Όπως κάνω εγώ με τα τραγούδια και τον τρόπο μου, έτσι και εκείνη στέλνει μηνύματα στον Φίλιππο».

Σήμερα, ένα story της Soula Glamorous στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, ήρθε να «επιβεβαιώσει» όσα ακούγονται.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, που είναι σχεδόν τρία χρόνια μαζί, σύμφωνα με την γνωστή περσόνα, περνάει μία δύσκολη περίοδο. Όλα ξεκίνησαν όταν μία follower της τη ρώτησε αν η Κατερίνα Καινούργιου έχει χωρίσει με τον 31χρονο επιχειρηματία.

Η απάντηση που έδωσε ήταν: «Κολλητές όπως πληροφορήθηκα από τα κεντρικά έχουν μαλώσει. Δεν ξέρουμε αν είναι οριστικό οπότε ούτε αυτή ξέρει αν χώρισε». Εκείνος πάντως αυτές τις μέρες βρίσκεται σε προγραμματισμένο του ταξίδι στην Κοπεγχάγη, ενώ εκείνη εμφανίστηκε χωρίς τον αγαπημένο της στην γιορτή του κοινού τους φίλου, Δημήτρη Μαστρόκαλου (από το σχεδιαστικό δίδυμο MiRo) την περασμένη Τρίτη στο Blue Pine της Κηφισιάς.

Πάντως όταν η Κατερίνα Καινούργιου είχε κάνει guest εμφάνιση στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη στο J2US, ο σύντροφός, την παρακολουθούσε από το σπίτι του και δεν είχε παραλείψει να κάνει και το σχόλιό του στο Instagram. Οι πηγές του ΟΚ! πάντως λένε ότι «η σχέση τους βρίσκεται σε μια περίοδο επαναπροσδιορισμού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει αληθινή αγάπη και από τις δύο πλευρές. Τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Δείτε την ανάρτηση

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024