Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βικτόρια Χίσλοπ - Αποκαλύπτει για το «Νησί» - Το ήθελαν στο Χόλιγουντ χωρίς να έχει καμία ανάμειξη

Βικτόρια Χίσλοπ – Αποκαλύπτει για το «Νησί» – Το ήθελαν στο Χόλιγουντ χωρίς να έχει καμία ανάμειξη

«Μου έδιναν πολλά χρήματα αλλά έπρεπε να το αποχαιρετήσω... Εάν ένας παράγωγος δεν με θέλει κοντά του, δεν θα το κάνω», τονίζει η συγγραφέας

Μία συγκλονιστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» παραχώρησε η Βικτόρια Χίσλοπ. Σε αυτή, η γνωστή συγγραφέας μίλησε για την αγάπη που έχει στην ελληνική γλώσσα, για το χορό αλλά και για την περιπέτειά της με τον καρκίνο.

«Μαθαίνω ελληνικά εδώ και δέκα χρονιά και πρέπει να μιλήσουμε στα ελληνικά», είπε αρχικά.

«Στην παρουσίαση για το «Νησί» άκουγα όμορφες λέξεις από τη μεταφράστρια, αλλά βαριόμουν και ήθελα να εκφράσω τις σκέψεις μου εγώ η ίδια. Όταν επέστρεψα στο Λονδίνο βρήκα έναν δάσκαλο ελληνικών», πρόσθεσε αναφερόμενη στον λόγο που αποφάσισε να μάθει ελληνικά.

«Και για τις «Καρτ Ποστάλ» στην ΕΡΤ, αλλά και για το «Νησί» στο MEGA, δεν σκέφτηκα όταν τα έγραφα πως ίσως κάποια στιγμή τα δω στην τηλεόραση», σημείωσε για τα δύο της βιβλία που μεταφέρθηκαν στη μικρή οθόνη.

«Όταν βλέπεις το βιβλίο σου στην οθόνη μοιάζει με όνειρο, αν και δεν είναι κάτι φανταστικό», υπογράμμισε.

«Ήθελα εξ αρχής βασικό ηρώα στις «Καρτ Ποστάλ» τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, μόνο τον Αντρέα είχα στο μυαλό μου», παραδέχτηκε η ίδια.

Στη συνέχεια μίλησε για την πρόταση που είχε από το Χόλιγουντ

«Εγώ θέλω μόνο να είμαι ευτυχισμένη με το αποτέλεσμα, δεν ήθελα πολλά χρήματα από το Χόλιγουντ όπως μου έδιναν για να πάρουν το «Νησί». Ήθελαν να πάρουν το «Νησί» στο Χόλιγουντ, αλλά να το αποχαιρετήσω, να μην έχω καμία ανάμειξη», αποκάλυψε για την επιτυχημένη σειρά του MEGA που άφησε εποχή.

«Εάν ένας παράγωγος δεν με θέλει κοντά του, δεν θα το κάνω. Τα βιβλία μου είναι όπως τα παιδιά μου, δεν θα τα δώσω σε κάποιον που δε γνωρίζω», τόνισε.

Όσο για τη συμμετοχή της στο DWTS είπε: «Είπα αμέσως ναι γιατί όταν κάποιος σου ζητάει να χορέψεις είναι λίγο σνομπ να αρνηθείς. Στην κουζίνα του σπιτιού μου χορεύω τα πάντα, ελευθέρα. Αν δεν κάνεις κάτι καινούργιο, ποιος ο λόγος να ζεις… εξάλλου δεν είναι κρυφό ότι αντιμετώπισα έναν καρκίνο στο στήθος. Μπορεί να χάσεις λίγο το κουράγιο σου, γι’ αυτό ήθελα να κάνω κάτι με το σώμα μου, η ζωή είναι μικρή και δεν θα είμαστε εδώ για πάντα».

«Φοβήθηκα με τον καρκίνο, σκέφτηκα αρνητικά πράγματα, γιατί για κάποιες εβδομάδες δεν ξέρεις ακόμη αν έχει κάνει μεταστάσεις. Ήταν Χριστούγεννα, ήμουν με την οικογένεια μου όταν περίμενα τα αποτελέσματα και ευτυχώς δεν υπήρχαν μεταστάσεις. Με τον καρκίνο έμαθα πως όταν η ζωή μας εκπλήσσει, έχουμε παραπάνω δύναμη μέσα μας… με βοήθησε και το χιούμορ», δήλωσε.

Επίσης εξομολογήθηκε ότι «η πρώτη σκέψη μετά τη διάγνωση ήταν τα παιδιά μου, 28 και 31 ετών. Δεν ήθελα να λείψω από τις ζωές των παιδιών μου».

Δείτε όσα είπε παρακάτω

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024