Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξανδρος Παρθένης - Μέσα σε ένα βράδυ είδα να χάνονται τα πάντα

Αλέξανδρος Παρθένης – Μέσα σε ένα βράδυ είδα να χάνονται τα πάντα

Ο ηθοποιός μιλά για την περιπέτεια υγείας του και το χειρουργείο που τον έκανε να δει τη ζωή με άλλο μάτι

Συγκλονίζει ο Αλέξανδρος Παρθένης. Ο ηθοποιός και πρώην μοντέλο παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μίλησε για την καριέρα του, για τη σύντροφό του και το χειρουργείο που τον έκανε να δει με διαφορετικό τρόπο τη ζωή.

Από το πέρασμά του από τον χώρο του μόντελινγκ θυμάται το άγχος του για το πόσο γρήγορα έπρεπε να αλλάζει ρούχα καθώς και τις άπειρες πρόβες για τη πασαρέλα.

Τα πράγματα όμως στο εξωτερικό δεν ήταν εύκολα. «Το μέγεθός μου σαν σωματότυπος δεν βοήθησε. Είχα πάει στο Μιλάνο, είχα κάνει όλα τα κάστινγκ, σε κανένα δεν μου χώραγε το ρούχο, οπότε με διώχνανε», θυμάται.

Τελικώς τον κέρδισε η υποκριτική

Για την πρώην σύζυγό του Κατερίνα Θάνου αναφέρει: «Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν στη ζωή μου, ήταν ένας άνθρωπος που θαύμαζα και θαυμάζω αλλά αποφασίσαμε ότι οι δρόμοι μας ήταν διαφορετικοί».

Για τη νυν σχέση του Βιβή Κωστοπούλου είπε: «Είναι ο άνθρωπός μου, είμαστε 5 χρόνια μαζί και όπως λέω ζούμε μαζί, είναι αυτό που με συμπληρώνει. Νομίζω ότι είναι καρμικό. Δεν θέλω βιολογικό παιδί γιατί μεγαλώνουμε αλλά έχω δυο παιδιά της συντρόφου μου από τον πρώτο της γάμο».

Ένα χειρουργείο το 2009 τον έκανε να ξεκινήσει να εκτιμά στο μέγιστο την κάθε του μέρα

«Το χειρουργείο με άλλαξε ριζικά. Άλλαξα τελείως τον τρόπο που σκέφτηκα μετά την ατυχία που είχα. Μέσα  σε ένα βράδυ είδα να χάνονται τα πάντα, οι δημοσιότητες, οι καριέρες, η υγεία μου η ίδια. Τώρα ζω το κάθε λεπτό 100%», σημειώνει ο ηθοποιός.

Επίσης, επισημαίνει πως δεν έχει καλές σχέσεις με τα social media και του φαίνεται στενάχωρο που πλέον δεν υπάρχουν αληθινές σχέσεις.

Τέλος, αποκαλύπτει ότι συζητά με ένα σίριαλ με λίγα επεισόδια που το χαρακτηρίζει μάλιστα καινοτόμο για την ελληνική τηλεόραση.

«Είναι μια πρόταση για λίγα επεισόδια σε σίριαλ που θα είναι πολύ καινοτόμο για την ελληνική τηλεόραση».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024