Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάντα σε ετοιμότητα - Αυτά τα πέντε ζώδια έχουν τον καυγά στο... τσεπάκι τους

Πάντα σε ετοιμότητα – Αυτά τα πέντε ζώδια έχουν τον καυγά στο… τσεπάκι τους

Δες ποια είναι τα ζώδια αυτά που «λύνουν» το ζωνάρι τους για καυγά

Υπάρχουν άτομα που έχουν απεριόριστη υπομονή και άλλα που έχουν τον καυγά στο τσεπάκι τους.

Δες ποια είναι τα ζώδια αυτά που «λύνουν» το ζωνάρι τους για καυγά.

ΚΡΙΟΣ

Από την φύση του ο Κριός είναι ένα άτομο παρορμητικό. Και όχι μόνο… Έχει αρκετά νεύρα, είναι οξύθυμος και φυσικά έχει διάφορα ξεσπάσματα. Όταν εκείνος δεν νιώθει καλά ή έχει τις μαύρες του (πράγμα αρκετά σύνηθες), τότε σχεδόν αμέσως προκαλεί εντάσεις και καβγάδες στο περιβάλλον του και στους ανθρώπους γύρω του. Δεν χρειάζεται να έχει συμβεί κάτι για να.. «εκραγεί». Το κάνει από μόνος του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα άτομο που δύσκολα συμβιβάζεται. Θέλει να περνάει το δικό του και να γίνονται τα πράγματα όπως ακριβώς τα έχει στο μυαλό του. Είναι εύκολο με έναν Ταύρο στην παρέα ή στην οικογένεια τα πράγματα αρκετά συχνά να ξεφεύγουν με καβγάδες και εντάσεις. Κι αυτό γιατί είναι εγωιστής, πιστεύει ότι έχει συνέχεια δίκιο και θα κάνει τα πάντα για να δείξει το πόσο… λάθος κάνουν οι άλλοι. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να επιβάλλει την άποψή του με φωνές και φασαρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συμπεριφορά ενός Διδύμου είναι εντελώς απρόβλεπτη. Μπορεί να είναι ήσυχος και ήρεμος την μια στιγμή και την άλλη να τον δεις να έχει έντονα ξεσπάσματα και να αναρωτιέσαι τι έχει συμβεί. Το ζώδιο αυτό είναι πολύ καλό με τα… λόγια και ξέρει ότι μπορεί να κερδίσει κάθε διαφωνία και τσακωμό. Αν δεν είναι καλά, τότε δημιουργεί εύκολα εντάσεις γύρω του.

ΛΕΩΝ

Έχεις τολμήσει ποτέ να διακόψεις έναν Λέοντα την ώρα που μιλάει; Αν το έχεις κάνει, τότε σίγουρα θα έχεις δει τον θυμό του και την οργή του. Δεν του αρέσει να του κλέβουν την προσοχή και να τον επισκιάζουν. Όταν συμβαίνει, θα τον δεις να τσακώνεται, να δημιουργεί ένταση στην συζήτηση και να προκαλεί τσακωμούς. Το καλό απλά είναι ότι δεν θα μείνει έξαλλος για πολύ ώρα. Θα ηρεμήσει σχετικά γρήγορα, αν κι εσύ κάνεις ένα βήμα πίσω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά, ο Σκορπιός δεν είναι από τα πιο… επιθετικά ζώδια που θα συναντήσεις. Όταν όμως έχει τις μαύρες του ή όταν τα πράγματα δεν του πάνε όπως θέλει, μπορεί να σου κάνει την ζωή κόλαση με γκρίνια, φαγωμάρα και φασαρία. Δημιουργεί ένταση και την συντηρεί. Δύσκολα ξεχνά ό,τι τον αναστάτωσε ή τον πλήγωσε και δεν το προσπερνά. Ακόμα κι όταν ένας καβγάς έχει τελειώσει, μπορεί να τον δεις να τον ξεκινά και πάλι…

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024