Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τάσος Ξιαρχό - Ποιος είναι ο εκκεντρικός χορογράφος που έχει προκαλέσει σάλο με τα σχόλιά του

Τάσος Ξιαρχό – Ποιος είναι ο εκκεντρικός χορογράφος που έχει προκαλέσει σάλο με τα σχόλιά του

Έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στα ριάλιτι GNTM, J2US και Φάρμα. Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, ο βιασμός στα έξι του και η άρνηση της κοινωνίας να δεχτεί τη σεξουαλική του ταυτότητα

Με το όνομα του Τάσου Ξιαρχό έχει πλημμύρισει από το βράδυ της Κυριακής (31/10) το διαδίκτυο. Ο χορογράφος προχώρησε σε μία αδιανόητη πράξη βγάζοντας βίντεο μία κοπέλα που καθόταν δίπλα του σε μαγαζί.

Σχολίασε τα κιλά της, το ρούχο που φορούσε και μάλιστα δεν δίστασε να δείξει και το πρόσωπό της.

‘Εκανε δηλαδή bulling. Έκανε αυτό που και ο ίδιος έχει υποστεί σε νεαρή ηλικία…

Ο 29χρονος έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στα ριάλιτι GNTM, J2US και Φάρμα. Το μεγάλο «μπαμ» με το όνομά του συνέβη όταν χορογράφησε τη Μαρίνα Σάττι στο κομμάτι «Μάντισσα», το οποίο έσπασε ρεκόρ προβολών στο YouΤube.

Επίσης, έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες στη χώρα μας, όπως η Κόνι Μεταξά, η Τάμτα και η Ελένη Φουρέιρα.

Στο βιογραφικό του έχει και χορογραφίες σε μεγάλα σόου, με τα MadWalk και τα Mad Music Awards να ξεχωρίζουν.

Γεννήθηκε στο Μενίδι και ξεκίνησε μαθήματα χορού στα 16 του. Μάλιστα, είναι ένας από τους πρώτους άνδρες χορευτές με τακούνια, στην Ελλάδα.

Ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι νιώθει πολύ όμορφα όταν φοράει ψηλοτάκουνα και έχει εξηγήσει ότι λόγω της σωματοδομής του έχει πιο δυνατό κέντρο βάρους και γι΄αυτό του είναι εύκολο να περπατά πάνω σε αυτά.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και ο βιασμός στα έξι του

Τα όσα έχει αποκαλύψει κατά καιρούς ο Τάσος Ξιαρχό για την παιδική του ηλικία έχουν προκαλέσει σοκ. Ο πατέρας του ήταν αλκοολικός και ασκούσε βία στη μητέρα του.

Έζησε πολύ άσχημες εικόνες και για πολλά χρόνια δεν είχε επαφές μαζί του.

«Ήταν βίαια τα παιδικά μου χρόνια. Χάρηκα όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός πολύ. Περάσαμε τα παιδικά μου χρόνια και εγώ και όλη μου η οικογένεια στο πρόγραμμα απεξάρτησης και ποτού. Πολύ άσχημες εικόνες, πολύ βία, όχι σε μένα, στις γυναίκες και για αυτό έχω μία ανάγκη να προστατεύω τις γυναίκες. Η πρώτη μου ανάμνηση σαν παιδί ήταν αίματα», έχει εξομολγηθεί ο χορογράφοε σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Επίσης, στην Ελεονώρα Μελέτη έχει πει: «Και ο πατέρας μου μεγάλωσε σε μια παράξενη οικογένεια, μεγάλωσε με λάθος τρόπο και έτσι δεν μπορούσε και αυτός να μεγαλώσει εμένα. Και έπειτα υπήρχε πολύ ένταση ανάμεσα στους γονείς μου, ακραίοι τσακωμοί».

Μιλώντας για τον βιασμό που υπέστη στα έξι του χρόνια έχει αποκαλύψει: «Πηγαίνοντας στην παλιά μου γειτονιά, μου ήρθε μια ανάμνηση σαν σφαλιάρα. Θυμήθηκα λοιπόν μία σκηνή με ένα νεαρό αγόρι στην εφηβεία προς την ενηλικίωση. Με βίασε. Ήταν της γειτονιάς. Και πριν λίγες μέρες σκαλίζοντας το παρελθόν θυμήθηκα ότι κι άλλα πράγματα όπως το να μου κλείνει το στόμα για να μην ακουστώ».

Από πολύ μικρός αισθανόταν διαφορετικός

Λόγω της σεξουαλικής του ταυτότητας έχει δεχτεί bulling και έχει μπει στο περιθώριο.

«Επειδή είμαι μικροσκοπικός και κοντός αντιμετώπισα διάφορα σχόλια στον χώρο μου. Έχανα δουλειές και με κορόιδευαν άνθρωποι του χώρου που θεωρούνται σημαντικοί σήμερα. Άκουγα ατάκες όπως «Πώς είσαι έτσι;» ή «Νομίζεις ότι θα προχωρήσεις;». Θυμάμαι σκηνοθέτη να γυρίζει στις κοπέλες και να λέει την ατάκα «π@@τ@νες χορεύτριες», δήλωνε τον Φεβρουάριο του 2021 στο OK!.

«Μου έχουν στείλει μηνύματα γράφοντάς μου ότι είμαι λούγκρα, αδερφάρα, ανορεξικός και πρεζάκιας. Στενοχωριέμαι με τους κομπλεξικούς, είναι κρίμα που είναι μονοδιάστατοι», έχει πει.

Όταν ενηλικιώθηκε έφυγε από το σπίτι της μητέρας του και δοκίμασε να μείνει με τον πατέρα του

Οι σεξουαλικές προτιμήσεις του όμως έφεραν προβλήματα. Αν και το προσπάθησαν κατέληξαν να ζουν χωριστά έχοντας τουλάχιστον αποκαταστήσει τη σχέση τους.

«Για μια επταετία μετά τον χωρισμό των γονιών μου δεν είχα καθόλου σχέση με τον πατέρα μου. Στα 18 μου, πριν φύγω από το σπίτι που ζούσα με τη μητέρα μου, για να μετακομίσω μόνος μου στο κέντρο της Αθήνας, πήρα την πρωτοβουλία να μείνω ένα διάστημα μαζί του λέγοντας στον εαυτό μου πως «ήρθε η ώρα να με ζήσει ο πατέρας μου». Φυσικά ούτε και τότε τα βρήκαμε, δεν είχε μάθει να ζει με άλλους ανθρώπους. Τώρα όμως είμαστε καλά. Αλλά τι να το κάνω τώρα στα 27 μου όταν έχω χάσει όλη την εφηβεία;», έχει πει ο ίδιος στο περιοδικό YOU πριν από περίπου δύο χρόνια.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024