Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έφη Σαρρή - Μια γυναίκα σαν εμένα θα άξιζε στον Τραμπ - Θα τον κατεύθυνα σωστά για να βγει ξανά πρόεδρος

Έφη Σαρρή – Μια γυναίκα σαν εμένα θα άξιζε στον Τραμπ – Θα τον κατεύθυνα σωστά για να βγει ξανά πρόεδρος

Η Έφη Σαρρή αναφέρθηκε και στο τραγούδι που άφησε ιστορία, το «Τι είχαμε, τι χάσαμε»

Αναμφίβολλα η Έφη Σαρρή άφησε ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή. Σε μία συνέντευξη – χείμαρρο η τραγουδίστρια έκανε ένα flashback στη ζωή και την καριέρα της!

Η Έφη Σαρρή αναφέρθηκε σε ένα τραγούδι που άφησε ιστορία, το «Τι είχαμε, τι χάσαμε» και το όλο παρασκήνιο πίσω από τον… αμφιλεγόμενο στίχο «στο λέω σε ξεχάσαμε».

«Στα φωνητικά του κομματιού είχε γίνει ένα λάθος σε ένα γράμμα. Μία φίλη και παλιά συνεργάτιδα δεν το είχε καλά με το σίγμα».

Ο Τραμπ και η Έφη

«Η Μελάνια δεν αξίζει στον Τραμπ. Μια γυναίκα σαν εμένα θα του άξιζε πολύ περισσότερο, θα μπορούσε να τον κατευθύνει πιο σωστά και να βγει ξανά πρόεδρος. Ο Τραμπ είναι καταπληκτικός! Έχει ένα φοβερό τσουλούφι, ένα νάζι, έχει ένα δυναμισμό και αυταρχισμό, όπως μου αρέσουν εμένα οι άντρες», είπε και πρόσθεσε πως τελικά δεν πήγε να ανάψει τον πύργο του Ντόναλντ Τραμπ, γιατί δεν κατάφερε να βγει ξανά Πρόεδρος.

Η μητρότητα

Η Έφη Σαρρή υπήρξε παντρεμένη με γυναικολόγο – μαιευτήρα, ωστόσο ήταν δική της επιλογή να περάσει πιο ανάλαφρα τη ζωή της.

«Το να είσαι μητέρα είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα. Εγώ δεν ήθελα να έχω τόσο σοβαρά θέματα να αντιμετωπίσω. Η μητέρα θα πρέπει να είναι αφοσιωμένη στο παιδί της 24 ώρες το 24ωρο και ίσως εγώ να μην είχα αυτή την ικανότητα», δήλωσε.

Αναμνήσεις από τα μπουζούκια

Η ίδια δήλωσε πως το τραγούδι «Γυμνός μες την Ελλάδα» την εκφράζει και φαντάζεται ότι το χάρηκε μαζί της όλη η Ελλάδα… γυμνή!

«Είναι αλήθεια ότι τελευταία κάνω φοβερή καριέρα στο εξωτερικό, κρίμα που στην Ελλάδα δεν το έχετε μάθει ακόμα. Εγώ θεωρούμαι το μεγαλύτερο όνομα. Η Μαντόνα, η Ριάνα, η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίζονται στις δικές μου συναυλίες με ένα τραγούδι ή δύο».

«Έχω υπάρχει πάρα πολύ ζηλιάρα. Έβαζα τις μαύρες μου περούκες και θεωρούσα ότι έκαν παρακολούθησε με επιτυχία. Σε κάποια παρακολούθηση μια φορά κάποιος φώναξε «η Σαρρή!» και έγινα ρεζίλι. Ο ενδιαφερόμενος γύρισε και με είδε», δήλωσε.

Η Έφη Σαρρή δήλωσε πως έχει πλέον συμβιβαστεί με το γεγονός ότι μεγαλώνει.

«Θαυμάζω τις κυρίες που προχωρούν σε βήματα για να ομορφύνουν περισσότερο ή να διατηρηθούν νέες. Εγώ είμαι φοβιτσιάρα, θα με βλέπετε γριά!».

«Πιο παλιά στα μπουζούκια έρχονταν κυρίως άνθρωποι από χώρες με πολύ χρήμα, χόρευα, πετάγανε τα δολάρια και γινόταν πανικός. Στάλθηκαν στο καμαρίνι μου διάφορα δώρα. Άλλες φορές τα δέχτηκα, άλλες όχι. Το να μου δώσει κάποιος ένα λουλούδι την ώρα που τραγουδάω, να μου ζητήσει αυτόγραφο, το να μου στείλει κι ένα δαχτυλιδάκι, όλα είναι κολακεία. Χρυσά από εδώ, χρυσά από εκεί, κότερα, αυτοκίνητα, αεροπλάνα, δεν κρύβω κάτι, είμαι ζάμπλουτη!».

Οι χρυσές επιτυχίες

Η τραγουδίστρια συμβουλεύει όσες γυναίκες θέλουν να μείνουν νέες να απέχουν από το σεξ. «Αυτό είναι το ελιξίριο», εξήγησε.

«Έχω τραγουδήσει το «Θα κλειστώ σε μοναστήρι», οπότε έπρεπε να το κάνω και πράξη. Έτσι, με κλείσανε. Αφού με έκλεισαν σε μοναστήρι, είπα κάποια στιγμή να ξαμολυθώ πάλι. Το κομμάτι «Σταυρώστε με» έχει να κάνει με τη ζωή μου και κυρίως με τη μικρή μου πολιτική σταδιοδρομία. Αν κατέβω ξανά στην πολιτική δεν θα πω το ίδιο τραγούδι, θα βγω αλλιώς», κατέληξε.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024