Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρέας Ανδρεόπουλος - Θα προχωρήσει η ανθρωπότητα και χωρίς τους απογόνους μου

Ανδρέας Ανδρεόπουλος – Θα προχωρήσει η ανθρωπότητα και χωρίς τους απογόνους μου

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στους λόγους που δεν έκανε οικογένεια τονίζοντας πως τον τρομάζει η αλλαγή της ζωής

Στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην αποχή από την υποκριτική, στις άλλες δουλειές που έκανε αλλά και στον λόγο που δεν έγινε μπαμπάς.

«Εμφανίζομαι όσο συχνά προκύπτει και όταν καταλαβαίνω ότι πρέπει να το κάνω. Μεγαλώνοντας άλλαξαν οι προτεραιότητές μου, οι επιθυμίες μου. Άρχισα να ψάχνομαι και λίγο περισσότερο με τον εαυτό μου. Γενικώς δεν ήμουν στην επιφάνεια», είπε για τον λόγο που δεν βρίσκεται το όνομά του στην αφάνεια και πρόσθεσε:

«Σε πρώτο ρόλο έβαλα τον Αντρέα γιατί έπρεπε να τον μαζέψω. Ευτυχώς το κατάφερα».

«Στο παρελθόν έχω κάνει και άλλες δουλειές»

Παράλληλα, σημείωσε: «Χάθηκα λίγο μέσα στον κικεώνα της τηλεόρασης, της δημοσιότητας, του χρήματος. Η καθημερινότητά μου άρχισε να γίνεται λίγο βαρετή. Υπήρχαν συνέπειες αλλά προκειμένου να είμαι καλά ας πήγαιναν τα άλλα γύρω γύρω. Δεν δεχόμουν προτάσεις για πολλά χρόνια και για πολλούς λόγους».

Επίσης, αποκάλυψε ποιες άλλες δουλειές έχει κάνει για τα προς το ζην. «Στο παρελθόν έχω κάνει και άλλες δουλειές. Έχω δουλέψει σε ρεσεψιόν, σε μπαρ ξενοδοχείων για σεζόν. Επίσης, ήμουν δάσκαλος θεατρικού παιχνιδιού σε παιδιά με ειδικές ικανότητες», είπε.

Όσο για την οικογένεια που δεν έκανε; «Παιδιά με δύο πόδια δεν απέκτησα. Είχα παιδιά με τέσσερα πόδια. Ήταν συνειδητή επιλογή. Θα προχωρήσει η ανθρωπότητα και χωρίς τους απογόνους μου. Η οικογένεια είναι ένα αιχμηρό σημείο στη ζωή όλων μας. Κατάλληλη βρέθηκε κάποια στιγμή αλλά εγώ δεν είμαι κατάλληλος. Με φόβιζε η αλλαγή της ζωής», κατέληξε ο ηθοποιός.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024