Με προβλήματα και εμπόδια θα κυλήσει η Κυριακή για κάποια ζώδια. Άλλα θα έχουν αρκετά νεύρα και άλλα θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.

Αναλυτικά οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για σήμερα (31/10).

Κριός

Η διάθεσή σας επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε στην οικογένεια και σας φέρνει αντιμέτωπο με δράσεις που δεν σας βρίσκουν σύμφωνους.

Ταύρος

Αποφύγετε εκείνους που σας εκνευρίζουν ή δοκιμάζουν την αντοχή των νεύρων σας. Αισθηματικά κάντε υπομονή, ή κάποιες μικρές υποχωρήσεις.

Δίδυμοι

Η σημερινή σας δραστηριότητα που σχετίζεται με διασκέδαση, γνωριμίες, ταξίδια και πολυσύχναστα μέρη, προβλέπεται να προβάλει την προσωπικότητά σας και να προκαλέσει αισθήματα συμπάθειας στο σχετικό περιβάλλον.

Καρκίνος

Oργανώστε καλύτερα το χρόνο και τις δραστηριότητές σας. Προσοχή στις μεταπτώσεις της διάθεσής σας, γιατί στο τέλος κινδυνεύετε να μην σας ακούν.

Λέων

Οι δικοί σας άνθρωποι χρειάζονται την συμπαράστασή σας σε θέματα που χρειάζονται ιδιαίτερα λεπτούς χειρισμούς και διακριτικότητα.

Παρθένος

Οι ευκαιρίες δημιουργούνται από εσάς τους ίδιους, έστω και αν αυτή την εποχή αισθάνεστε κάπως απομονωμένοι και αδικημένοι από τις εξελίξεις.

Ζυγός

Η εβδομάδα που ακολουθεί σας υποχρεώνει να, ασχοληθείτε με πρακτικές εκκρεμότητες, έστω και μόνο εξετάζοντας τις επόμενες κινήσεις σας.

Σκορπιός

Επιμείνετε εκεί που ξέρετε ότι έχετε δίκαιο, χωρίς να παραβλέψετε το γεγονός ότι ίσως χρειαστεί να είστε πιο πειστικοί στις εξηγήσεις σας.

Τοξότης

Τα καταφέρνετε και πάλι να ξεφύγετε από ανθρώπους και πολύπλοκες προσωπικές καταστάσεις, καταφεύγοντας στην τακτική του κατεβασμένου διακόπτη. Δεν είστε εκεί που σας ψάχνουν, αλλά εκεί που θέλετε.

Αιγόκερως

Παίρνετε σωστές αποφάσεις, είστε παρών σε ανάγκες και ψυχολογικές μεταπτώσεις των γύρω σας, αλλά πρέπει λίγο να ασχοληθείτε και με τα δικά σας θέματα.

Υδροχόος

Δεν οφείλετε, σας οφείλουν. Με αυτό το σκεπτικό φροντίστε, έστω και προσωρινά, να διασκεδάσετε με όποιο τρόπο σας αρέσει, να επικοινωνήσετε με ενδιαφέροντα κόσμο και να επιβεβαιώσετε την αξία σας.

Ιχθύες

Παρατηρήστε και επιλέξτε. Οι πλανήτες ευνοούν την άμεση δράση εκ μέρους σας, αρκεί να είστε σίγουροι ότι επιδιώκετε το σωστό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr