Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τάσος Ιορδανίδης - «Τις περισσότερες φορές στην τηλεόραση δε μου άρεσα»

Τάσος Ιορδανίδης – «Τις περισσότερες φορές στην τηλεόραση δε μου άρεσα»

O Μάνος Βρεττάκος ή ο κατά κόσμον Τάσος Ιορδανίδης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Τι λες Τώρα» και μίλησε για τη προσωπική του ζωή, τα φοιτητικά του χρόνια και τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς».

Ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης που πρωταγωνιστεί φέτος στο πολύ πετυχημένο σίριαλ η «Γη της Ελιάς» έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα» όπου μίλησε για την επαγγελματική του πορεία στον χώρο, την σχέση του με την Θάλεια Ματίκα αλλά έδωσε και πολλές πληροφορίες για τα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς.

«Η Σοφία Βογιατζάκη ευθύνεται για την απόφασή μου να φύγω από την Φιλοσοφική και να πάω στο Εθνικό» αποκάλυψε ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης. «Είναι οικογενειακή φίλη, είχε έρθει σε μια θεατρική μου παράσταση στο σχολείο και μου είπε «πρέπει να γίνει ηθοποιός» και έδωσα εξετάσεις στη δραματική σχολή του Εθνικού. Καλύτερα γιατί δεν μου πάει η αυστηρότητα καθόλου, δε θα μπορούσα να γίνω καθηγητής».

Για την σχέση του με τη Θάλεια Ματίκα δήλωσε ότι «με τη Θάλεια είμαστε φίλοι και συνεχίζουμε να είμαστε φίλοι, εδώ και δεκατέσσερα χρόνια»,

«Δεν ζηλεύει ίσα- ίσα που καμαρώνει άμα έχω επιτυχίες. Έχει ένα όπλο στα χέρια της. Μου έχει δώσει πλήρη ελευθέρια», πρόσθεσε.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο Μάνος θα μάθει επιτέλους ότι η Αντιγόνη είναι αδερφή του. Μπορεί ο Ισίδωρος να μάθει και για τον γάμο.. Δε θα σας αποκαλύψω παραπάνω» δήλωσε ο ηθοποιός.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024